Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FifTEENNisam tinejdžeri jer u septembru punim 16 godina jbg
Da si drkao na vrijeme, ovih problema ne bi imao.Mogu li imati seks ukoliko imam fimozu ?
Ako nije zaboravio sifru, rastrzan je ovih dana.samo da se preloguje na taba![]()
rkl je tuAko nije zaboravio sifru, rastrzan je ovih dana.
Odgovor je defibitvno ‘da’, operacija je veoma prosta i ne verujem da se uopšte ostaje u bolnici. Uopšte ne treba bežati ni od potpune cirkumcizije ukoliko bude potrebno.Mogu li imati seks ukoliko imam fimozu ?
Naš Jugoslav, šta bi smo mi bez njega?Da je trol iz uvodnog počeo drkstžž
Da si drkao na vrijeme, ovih problema ne bi imao.
Jesi, sve do 19-te.Nisam tinejdžeri jer u septembru punim 16 godina jbg
ne odgovaram na glupa pitanja moderatora ili nekog sličnogOdgovor je defibitvno ‘da’, operacija je veoma prosta i ne verujem da se uopšte ostaje u bolnici. Uopšte ne treba bežati ni od potpune cirkumcizije ukoliko bude potrebno.
@pikax, može savet za kolegu forumaša?
Tako sam i mislio. Neki ne mogu bez publiciteta.ne odgovaram na glupa pitanja moderatora ili nekog sličnog
Da je trol iz uvodnog počeo drkstžž
Virtuelna fimoza za virtuelni osećaj…Ovo je za forum Zdravlje.
Poseti lekara i pitaj za mišljenje. Nemoj da čitaš svašta po internetu.Mogu li imati seks ukoliko imam fimozu ?
savet i tebi kada pises onakve nebuloze o istoriji na politici.Poseti lekara i pitaj za mišljenje. Nemoj da čitaš svašta po internetu.
nema to veze, ne zavisi od tajmingaDa je trol iz uvodnog počeo drkstžž