Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Pa po mojim saznanjima,zale se kako na psihologiji rade previse statistike i sl.Tako mi je rekao i jedan profesor(doduse sa fakulteta u Novom Sadu)ali je program valjda isti(ne znam bas...
TOI nije uopste problem(naravno,to sve zavisi)ali kad sam JA na njemu dobila 25 poena od 30,onda mozes misliti.Sad,prijemni je na etnologiji manje vise jednostavno spremiti,za dvadeset dana mozes da osvojis maksimum...Za ovo drugo ne znam.
@Anita-nemoj da se izvlacis

TOI nije uopste problem(naravno,to sve zavisi)ali kad sam JA na njemu dobila 25 poena od 30,onda mozes misliti.Sad,prijemni je na etnologiji manje vise jednostavno spremiti,za dvadeset dana mozes da osvojis maksimum...Za ovo drugo ne znam.
@Anita-nemoj da se izvlacis

danas nisam stigla. Isto apelujem na obrazlozenja i iskustvene filozofe i psihologe lol, takodje antropologija isto deluje vrlo zanimljivo ^^. Doduse sve jako rizicno sto se tice posla ... 

. Pa istina da ne znam sta je psihologija, ja sam u fazonu da znam psihologiju jel mi deluje korisno i zanimljivo, sta ja znam tako to mozak iluzije subjektivne kako svet nastaje u istom i te stvari... al mozda je to filozofija vise