- Poruka
- 8.889
Heh roger that sir ^^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da treba dobro da razmislis....I ja sam htela da upisem psihologiju,ali sam se predomislila iz dva razloga:tesko je upisati i ne mozes biti siguran da li ces uspeti koliko god se spremao(ja nisam osoba koja rizikuje),a druga stvar je to sto nakon fakulteta,veoma ces tesko naci posao,bar ja tako vidim u mojoj okolini sta se dogadja,mada,ako znas da se snadjes i imas neku vezu,onda je sve lako...
Ehm,pa molim vas..Koliko gluposti covek moze procitati,to je neverovatno..
Previse statistike?Psihologija,u Beogradu bar-gde ja studiram,veliki akcenat stavlja na eksperimentalnu psigologiju(metodologiju,opazanje,statistiku),sto je,svakom ko nije laik,potpuno logicno,i primarno.A,svima ostalima kojima nije,nazalost,ne mogu argumentovati,posto bi mi trebalo puno vremena.
A psiholozima je statistika jaaaako korisna stvar,mozda i jedna od najkorisnijih..Zato,molim vas..
Ja verujem da su ljudi koji su razocarani u psihologiju zapravo oni koji nisu bili ni upoznati sa ovom naukom pre nego sto su je upisali.Wau,psihologija,sto to zvuci lepo,ajd' da upisem...-nekako tako..
Daleko od toga da sami studiji nemaju manu,naprotiv,one dakako postoje,al' koji to fakultet,i koja to nauka nemaju mane?
Sto se filozofije tice,ne bih mogla reci nista objektivno,pa,kako ne bih bila previse bezobrazna,ljude i smer ne bih komentarisala..Ostavljam onima koji to najbolje znaju,koji to studiraju..Moje misljenje bi delovalo previse subjektivno,a kako nisam upoznata..
Odluci sama.Ne mogu tebi 2-3 coveka ,koja ni ne poznajes licno,pomoci.Sve sto procitas su nasa subjektivna misljenja.Nekome je psihologija uzasna,preteska,prelaka,glupa,dosadna,a meni je jedina stvar kojom zelim da se bavim.Opet subjektiva.
1)Psihologiju ce upisati onaj ko ima dovoljan broj poena za to i ko uradi dobro prijemni. Interesovanje jeste veliko ali na taj faks ne upadaju samo oni sa 40 poena koliko se ja secam. Da bio neko pristupio prijemnom (pod uslovom da ima ovo prethodno sto sam rekao), trebalo bi da bude siguran u svoje sposobnosti, samouveren, da zna koje su mu mogucnosti, a ne da odustane pre vremena...
2) Sa kojim fakultetom ces danas u nasoj zemlji lako naci posao? Ukoliko si spremna da se celog zivota bavis necim sto te ne ispunjava u zamenu za dobru platu...onda mozda ti treba da razmislis jos jednom...
Gde je postavljac ove teme
Imam slicnu "dilemu " kao ona..s tim da ja svoje studije filozofije privodim kraju ( jos par ispita) pa razmisljam o master studijama iz psihologije![]()
Ako gledas da imas posao tesko da ces i sa jednim i drugim naci. Psihologa uvek treba vishe, za filozofiju sam na ovom forumu procitao da `od nje nema leba` , mada uvek mozes sa filozofijom u kulturne ustanove, da budes voditeljka.