Filoloski Fakultet Nemacki

facebookovac

Početnik
Banovan
Poruka
48
Zdravo, zeleo bih da upisem nemacki ove godine i zanima me da li izlaze neke zbirke za prijemni i kakva su iskustva sa prijemnih ispita iz nemackog i srpskog. da li je lako ili tesko, da li zaista moram da uzmem 2 jezika pored glavnog? i ako da koji mi vi preporucujete? uzeo bih holandski jer znam i italijanski ali mi je bzv holandski jer sta cu sa njim.

kakvi su profesori, sve me zanim

hvala unapred...

Hallo zusammen,

Da li ima neko ko sprema prijemni iz nemackog? Ostalo je jos dva meseca do istog, pa ako ste za, mozemo da napravimo neki tandem ili tim u spremanju prijemnog. Ja sam ziveo skoro 2 god. u Hamburgu i tamo sam zavrsio C1 ali opet imam dosta toga nejasnog. Imam dosta materijala za ucenje sto sam doneo odande. 5.-og maja pocinje neka online intenzivna priprema na faksu. Kosta 10,000 din. mozemo da se istalimo jer u tom slucaju treba samo jedan da se prijavlje i da podeli i materijal. a mozda nam nije ni potrebno. Nadjemo se u biblioteci i da se spremimo kako valja. moj broj je 064.347.5240 ili mail: vuspra@gmail.com mit freundlichen Beste Grüße.

Back