Evo i da se ja ukljucim u pricu.Zavrsio sam klasicne jezike .Kada sam se ja upisivao, klasicne jezike
su upisivali uglavnom oni koji su mislili da nece moci da upisu neki drugi smer,+ jos par zaludjenika.Sto se nastavnika tice, uglavnom
su sve sami smradovi.Kada se samo setim Juricke,Vladimire, i naravno Milenkovica sa kojim sam bio na ratnoj stazi.Sto se tice djaka
sve sami streberi, izuzev par izuzetaka.Imali smo par samoubistava za vreme skolovanja.Drugarica je to pokusala sa pilulama,jednoj je to poslo za rukom -skok kroz prozor, a jedan momak je to takodje uradio ali na jedan elegantan nacin -metak u glavu
iz ocevog pistolja.To bi bilo oko onoga sto bi se moglo nazvati filoloski deo pakla.Sto se tice vedrijih stvari neki nastavnici su bili prilicno
koloritni,Kundacina, a Naumovic je znao da dolazi pijan na casove i da se rasplace u sred casa.Casovi su se stalno gubili.U starijim godinama stalno smo visili po kaficima u okolini.Kada je u pitanju grcka mitologija,svi su besomucno ucili gramatiku pa bi im big picture Anticke civilizacije bio uglavnom nepoznat.Na primer, bilo je Spemickinih pulena koji su znali manje o recimo, Sokratu nego neko sa ulice, ali su zato gramatiku sijali.Secam se da je bilo zgodnih devojaka,narocito jedna Nadja Djuric koje se i dan-danas ponekad setim,ali u svoje vreme nisam imao hrabrosti da bilo sta probam.
Sto se tice studija mislim da niko iz mog odeljenja nije nastavio sa klasicnim jezicima,mada ne mogu biti sto odsto siguran.Ja sam konkretno na Vojnoj Akademiji,a Filoloske se setim uglavnom kad malo popijem, pustim Dire Straits i uzmem da cistim licno naoruzanje 8)