Ej...vidi ti ovo...moja tema...
Pa, ovako. Ja upisah Filolosku, bas ono sto sam htela, dakle klasicni smer. U skoli mi je FENOMENALNO! Razredna mi predaje starogrcki i bukvalno je obozavam. U petak smo gubili 2 casa matematike (o, da, kod VLADIMIRE :x

:x "Dusice, idi na mesto, evo ti 1" :x "Devojko, to nista ne valja!" :x :x ) i razredna nas je odvela u pivnicu

Inace, imam i Osnove klasicnih nauka, tj grcku mitologiju, koju mi takodje predaje razredna i to je nesto mnoooogo dobro
Dakle, za sve koji zele da upisu skolu: I mene su u pocetku plasili pricama o drustvu. Drusto mi je svrseno! Ali, obozavam ih! Da ima malo decacica, ima, ali, boze moj, necu valjda decka u skoi da trazim???

Mada, posto sam ja, jelte, prva godina, a u smeni smo sa cetvrtom mogu da kazem da ima vrlo finih cetvrtaka
Nego, sta je Amy lee upisala, ispasce jos i da se znamo...
Inace, koliko je tesko upisati skolu...pa, onako. ja sam isla na te pripreme, mesec dana pred prijemni sam mnogo ucila, tako da sam ga veoma lagano uradila i sa 108.5 poena bila 7. na listi. Opet, moja najbolja drugarica koja je, istina, isla na pripreme, ali uzela da uci nedelju dana pred prijemni je bila - PRVA!