Johnny Ramone
Primećen član
- Poruka
- 987
NEMA POTREBE ZA FILMOM
SAMO BI POKVARILI UTISAK
AL VOLIO BI DA DODJE EKRANIZACIJE HIKA
KAKO PUSTOSI ONE SIROMASNE DOMOVE
TO BIO BIO URNEBES
Mozda moze dobar crtani da se napravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEMA POTREBE ZA FILMOM
SAMO BI POKVARILI UTISAK
AL VOLIO BI DA DODJE EKRANIZACIJE HIKA
KAKO PUSTOSI ONE SIROMASNE DOMOVE
TO BIO BIO URNEBES
Citam sta pisete pa se eto moram i ja ubaciti..khm...khm..
Tesko je uraditi dobru ekranizaciju knjige a kamoli stripa.To je u potpunosti poslo za rukom samo u Sin City i Bitka Kod Termopila(300).Spomenucu neke filmove koje si ti podkacio...Spiderman i nije toliko los koliko je los izbor glavnih glumaca...kada sam videla ko glumi Parkera malo je reci da sam bila razocarana.Batman je sprdacina od filma, osim ovoga poslednjeg(Batman Begins)taj je jedini imao ozbiljan pristup( a svidja mi se i Memento, ovo nema veze sa temom nego sa reziserom).Sada sam cula da je Zagor ekranizovan i to cu bas da potrazim...e da Superman je bio film moje mladosti.Nije se moglo zamisliti da bi i jedan docek nove godine mogao proci bez njegovog prikazivanja(tu ne mogu biti realna, gledala sam ga i previse puta...ovaj novi ni jednom)
A sada malo o stripovima...
Pa malo koje zensko se vise u to razume od mene...
Odrasla sam uz Lunov Magnus Strip i njihovu zlatnu seriju
Ispod moga kreveta se nalazilo moje bogatstvo...Zagor, Blek, Kapetan Miki, Komadant Mark.Nisam volela sto Kapetan Miki ima sve nastavke pa me je to stalno teralo da moram imam ceo niz sto nije bio slucaj sa ostalima.Oni su imali po 2 ili 3 nastavka.Kada sam kao malo porasla uvidela sam da su to naivni stripovi i da od svih njih jedino vredi Dzeri Drejk...e on je bio faca...a onda, e tada sam otkrila Dylan Doga...mislim '86 mrzi me da sada idem da proverim.
Imam apsolutno sve sto je izaslo kod nas i dosta toga sto su Hrvati izbacili kasnije.Kada sam pre nekog vremena na kioscima videla Carobnog Frulasa bila sam srecna ko malo dete..
Kazete da se ekranizuje..pa lik je crtan po Rupertu Everetu,mislim da bi jedino on bio verodostojan...
svidio mi se Hell Boy bas mi je zabavan,Batman nije los,ni 300.
Modesti Blejz je kretenski film.Nema veze za stripom.
Jedini strip,koji bi imao nade da bude dobra ekranizacija je Dzeremaja.
jeste li gledali Darkman-a
odlican film
![]()
A sto mislite o
![]()
Kakvo sranje Judge Dredd...bravo za ovo
Jes da je Belgija zemlja sa najvecim brojem registrovanih manijaka al imaju stripove..
Elem
zaboravio sam Nathan Nevera
ux to bi bio sjajan film
takve teme jos nisu iscrpljene
jeste li gledali Darkman-a
odlican film
![]()
sin city jeeeeeeee vrhhhhhMeni se svidja sin city!!!!
Pogledajte prilog 33961

to bi bilo isto
kao kad bi Elton Dzon glumio Atilu Bica Bozjeg

Slusaj ti...nemoj da me miniras
btw ja ne mogu uopste da zamislim da bi neko mogao da napravi dobar film o Dylanu
niti mogu da zamislim ko bi ga glumio...
ogledajte onaj užas od Beowulfa!)
Jel vi to pominjete i Bartonove Betmene sa Majkl Kitonom kad kažete da su bezveze? Daj bre to su legende! Kako da napraviš bolje sa efektima iz '89? Ovo resto jeste užas, ali ni Begins nije ništa posebno. Šta je sa The Shadow? Meni je on O.K. Niko se nije setio Asterix-a, Fanthom-a. Miller je stvarno odlicno odrađen, ali sta bi bio da nema današnjih kompjutera? (Poentaogledajte onaj užas od Beowulfa!)