Filmovi Stivena Sigala

Covek se uopste ne angazuje u svojim filmovima... rabi jedan aikido potez koji mu prolazi vec 25 godina. S druge strane, ima taj neki gistro duhovni vajb... pa mu prolazi u filmovima i potvrdan odgovor na uvodno pitanje na poligrafu... pitanje proforme radi... Da li ste ikada bili na vrhu Mont Everesta?... Yes! ... & operater na poligrafu sa facom koja neverue...

ma ok realni aikido nego sto je pozer ko zena neka ne menja jednu te istu grimasu..kad ga vidim na tvu odma menjam kanal

To je tradicionalni aikido, realni aikido je ovo nase sranje sto je izmislio ovaj nas klosar koji je posle par provedenih godina u Japanu pomislio da je uhvatio boga za muda i tako izbacivsi duhovni deo tradicionalnog aikidoa i ostavivsi samo prakticni uverio sebe da je izmislio novu vestinu a zatim i glupi narod u Srbiji i Americi. Inace tradicionalni aikido se uci ceo zivot, i jedan Sigal koji to vezba od sedme godine ima tek crni pojas 7. dan, a nas Ljuba Vracarevic u realnom aikidou ima crni pojas 10. dan koji je inace sam sebi dodelio, a njegova cerka koja ne znam nema ni 30 godina je vec crni pojas 7. dan. Cist bezobrazluk.

5p1zs8.jpg

U sustini on nije nikakav glumac, kao sto nije bio ni Brus Li. Ali postoje gomile takvih glumaca akcionih filmova, koji sa glumom imaju veze koliko i sa pletenjem.
Ali filmovi poput Above the Law, Under Siege, Out for Justice nisu za bacanje :)

U sustini on nije nikakav glumac, kao sto nije bio ni Brus Li. Ali postoje gomile takvih glumaca akcionih filmova, koji sa glumom imaju veze koliko i sa pletenjem.
Ali filmovi poput Above the Law, Under Siege, Out for Justice nisu za bacanje :)

Ma ja gotivim njegove filmove iako se slazem da je sa umetnicke strane njegov doprinos filmu priblizan nuli. Ali sto se mene tice sve do 1997. i filma Fire Down Below, ukljucujuci i njega, moze da se gleda. Odatle vec treba pazljivije birati...

Ja kada njega vidim u filmu kao i Chuck Norrisa moram da promenim kanal, juce sam bas bacio pogled na B-92 bio je neki noviji film sa njim.
Ajde sto on ne zna da glumi, nego sto u celom filmu nema nijedan dobar glumac, ali to je taj stil filma gde je sve uvek isto, zna se odredjini nivo glumaca, produkcije, scenaria, itd...
Koji to tip ljudi uopste voli da gleda njihove filmove?
Ne znam da li bih mogao da izdrzim do kraja neki njihov film.

Against the Dark 2009
ovo je bio zadnji njegov film koji sam gledao :)

AgainsttheDark.jpg

covek nista drugo ne radi ceo film ...osim sto ide "cool" lagano i sece macem vampiri
i tako celo vreme ...ajde sto je on takav u svakom filmu nego sto i ostali glumci nisu za nista

inace iznenadilo me je da mu neko nije na pocetku ubio familiju pa on krenuo u osvetu

Back