Filmovi - korisni saveti

• Začetnik teme Začetnik teme Shag Ivory
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad liku srede kočnice on obavezno nastavlja put nizbrdo, auto ludački ubrzava iako ne pipa gas (a na njemu nije ništa ni budženo) i niko da se ne sjeti da odmah u startu auto pritjera uz neki zid i nekako zaustavi.
Sve glumice čim dođu kući,ako su zgodne idu da se tuširaju... :shock:

Pjer_Nis:
intra:
Kad liku srede kočnice on obavezno nastavlja put nizbrdo, auto ludački ubrzava iako ne pipa gas (a na njemu nije ništa ni budženo) i niko da se ne sjeti da odmah u startu auto pritjera uz neki zid i nekako zaustavi.

A inace niko nikada nije cuo za kočenje motorom.

Ma jok bre, razbijes staklo na instrument tabli i ispustis skazaljku km/h na 0 :D

LUDICA:
*Kad nema gdje da se sakrije, junak nekako zakljuci da je najbolje rjesenje da se popne na plafon, i tu se, ko zna kako, odrzi, posto negativac nikad ne pogleda gore( da li ti negativci ikad gledaju filmove? :shock: )

HA bas se sad ulogovao da napisem isto to :wink: i da dodam da nije obavezno visiti sa plafona ako soba ima terasu ili prozor opusteno zakaci se i visi sa pitaj boga kolko metara bez muke, a negativac nikad ne primeti njegove prste! 8)

Sreća da su izmišljeni mobilni telefoni dosad se vječno dešavalo da kad zovete nekoga da mu javite da mu je ludi ubica za petama on obavezno izađe sekundicu prije...
Kad otvorite bilo koju ladicu u kuhinji u njoj će te naći ogromnu nožekanju :lol:

u Americi se proizvode carsavi specijalnog oblika koji muskarca prekriju do struka a zenu do vrata ma kako da leze.....
ako cujete nesto sumnjivo napolju u sred noci a kuca vam je u sred sume, obavezno idite napolje da pogledate sta je....
ako ste zena, imate mnogo vece sanse da se sapletete ispred monstruma/ubice....
niko nikad ne ide u WC....

intra:
SVI kinezi znaju karate
I svi crnci dobro igraju basket, svi srbi i muslimani su teroristi, svi rusi imaju bradu.
Kada na displeju otkucava 10 sekundi do eksplozije slobodno mozete da odete do prodavnice po nove zalihe da se vratite, odmorite od puta, i tek onda vidite exploziju (ako je uopste bude).
Kada demontirae bombu zicu koju trba da presecete izaberite slucajim izborom (-crvena ili zuta? -crvena, moje omiljeno voce su jagode)
Nekim chudom glavni junak je otporan na zarazne bolesti
Svi farmeri voze kamionche sa onom malom prikolicom iza u kojoj se uvek nalazi ili seno ili neki alat i nikad nije sredjeno, i svi slusaju neki budjavi kantri
Naruciti pice, a zatim istrcati na ulicu bez placanja je savim normalna pojava
Proletanje motorom kroz staklo je potpuno bezopasno i niko se ne posece
Auto u punoj brzini moze da preleti min 20 metara, padne sa 5 metara visine i nastavi kao da mu se nista nije desilo

Voljena osoba glavnog junaka, uvek sazna da je on umesan u neki zlocin SLUCAJNO!! Napr.

U kupatilu je susi kosu kad iz dnevne sobe ono prekidamo program zbog specijalnih vesti... I bas u tom trenutku ona odluci da ipak prekine sve sto radi, ode u dnevnu sobu i vidi kako je njen voljeni osumnjicen sa ubistvo,pljacku i sl.
Isprva poveruje vestima i obavezno se naljuti! Onda je glavni junak zove i objasni joj kako mu je namesteno itd, i glupaca odma poveruje, cak ponudi i pomoc da se ocisti ljaga sa njegovog imena! E da mi jedna takva da mi sve veruje! :wink:

Najjaci ste. Sve sam poruke procitao od 1-8 strane.
Evo da dodam i ja nesto:

-Ukoliko neki od glumaca treba da skrene negde( LEVO ili DESNO ), uvek skrene gde treba,ne dao bog da omasi.
-Uvek sa zgrade i mosta se skace u kamion smeca ili sami kontejner smeca. Bas bih voleo da vidim da neki JUNAK omasi kamion.
-Kada na kompijuteru uvelicavate sliku neke osobe koja je u daljini ona pritom ne gubi na kvalitetu, cak se i izostrava.
-Ukoliko negativac hoce da puca na pozitivca, ovaj se obavezno sagne da dohvati neku igracku ili tako nesto.
-Nesto mi se nesvidja zvuk ljudi koji povracaju.
-Zbog cega covek kad je sam u kuci slucajno ne podrigne ili mozda prdne. (hahahaha)ovo mi je najsladje
-U napetim situacijama obicno je tu neka macka da iskoci.
-Ukoliko je neko pogodjen, pitaju da li je slucajno neko doktor, i uglavnom neko jeste.
-Ukoliko udarite po televizoru on proradi. (probao sam, meni se desilo suprotno).
-Kad izlaze iz sahte(kanalizacije), obicno na sred puta u sred guzve.

Toliko od mene.

Ako neki junak hoce da hladnokrvno upuca negativca prvo ce da pocnu malo da mu se tresu ruke(s obe ruke drzi pistolj), pa onda malo vise, pa onda kao da pistolj ima 100 kila.Zatim sledi:
1)Padanje ruke na sta ce negativac preuzeti kontrolu
2)neka zestoka fraza i pucanj-cesto sa zumom na pistolj. :wink:

-negtivac popije 3 metka u vitalne organe, pozitivac odahne i onda odjednom negativac jos jednom ocajnicki pokusa da glavnog lika povede sa sobom u pakao
-obicnim negativcima je potreban samo jedan metak, jedna strela u telo da umru...a pozitivac (boromir iz LOtR) moze da primi i do 5 strela u stomak, grudi i da jos uvek nadjaca 4 orka koji su bar dvaput jaci od njega...
-ako nesto susne napolju, brzo proveri sta je to...ali u donjem vesu
-kad konacno shvatis u toku filma da je negativac ziv...on je obavezno tu iza tebe
-kada im nestane municije oni uvek bace pistolj, retko ko se potrudi da potrazi jos municije
-kada negativac i pozitivac napokon upere pistolje jedan drugome u glavu, pistolji su obavezno prazni

Sith Lord:
-negtivac popije 3 metka u vitalne organe, pozitivac odahne i onda odjednom negativac jos jednom ocajnicki pokusa da glavnog lika povede sa sobom u pakao
-obicnim negativcima je potreban samo jedan metak, jedna strela u telo da umru...a pozitivac (boromir iz LOtR) moze da primi i do 5 strela u stomak, grudi i da jos uvek nadjaca 4 orka koji su bar dvaput jaci od njega...
-ako nesto susne napolju, brzo proveri sta je to...ali u donjem vesu
-kad konacno shvatis u toku filma da je negativac ziv...on je obavezno tu iza tebe
-kada im nestane municije oni uvek bace pistolj, retko ko se potrudi da potrazi jos municije
-kada negativac i pozitivac napokon upere pistolje jedan drugome u glavu, pistolji su obavezno prazni

vala bas!

Back