maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
Ne znam zasto, ali meni je Dambo tuzniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poor unfortunate bambieCopy_Cat:bambi.
Probacu ja da ga odgledam pa da tikazem kako se zavrsio,a jel znas mozda ko je reziser?yana:'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.
Jedini put u životu kada sam pala u nesvest je bio u bioskopu-gledala sam ''Bure baruta''-ceo film je previše nasilan i surov, ali negde pred kraj je scena u kojoj neko Mirjani Joković uavrće ruku unazad-i ja paf u nesvest. Baš gadan film, sva sreća pa se osim te scene ničeg ne sećam.
jazzmisa:Probacu ja da ga odgledam pa da tikazem kako se zavrsio,a jel znas mozda ko je reziser?
slzem se ja sam se rasplakao FOR FRODO,te reci su me dirnule u srce smrsc,buhaaaaafather:...pih...krene suza izdajica svaki put na istu scenu...ustvari dve scene u LoTR-Return of The King...
ono kao kada cika Aragorn krene sam na hordu Orkova,Trolova i ostalih shiptara uz recenicu "For Frodo..."...smrc...
ili isti film pola sata kasnije...kada isti cika izgovara recenicu "My friends...you bow to no one..." naravno ista je upucena hrabrim malim Hobbitima ...smrc x 2...bas potresno...evo...i sad sam se potresao...
Wesley Earl Craven:Josif Tatić (u ulozi života) vadi malj.
Nataša Ninković počinje da peva uspavanku bebi koja se sa Denisom Kvejdom nalazi sakrivena u obližnjoj šupi.
Najpotresnija scena ikad. Savior.
yana:'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.