Filmovi koji su vas najvishe potresli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
yana:
'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.

Jedini put u životu kada sam pala u nesvest je bio u bioskopu-gledala sam ''Bure baruta''-ceo film je previše nasilan i surov, ali negde pred kraj je scena u kojoj neko Mirjani Joković uavrće ruku unazad-i ja paf u nesvest. Baš gadan film, sva sreća pa se osim te scene ničeg ne sećam.
Probacu ja da ga odgledam pa da tikazem kako se zavrsio,a jel znas mozda ko je reziser?

father:
...pih...krene suza izdajica svaki put na istu scenu...ustvari dve scene u LoTR-Return of The King...
ono kao kada cika Aragorn krene sam na hordu Orkova,Trolova i ostalih shiptara uz recenicu "For Frodo..."...smrc...
ili isti film pola sata kasnije...kada isti cika izgovara recenicu "My friends...you bow to no one..." naravno ista je upucena hrabrim malim Hobbitima ...smrc x 2...bas potresno...evo...i sad sam se potresao...
slzem se ja sam se rasplakao FOR FRODO,te reci su me dirnule u srce smrsc,buhaaaaa
inace smrc, buhaaaa,Titanic,malo Bande Njujorka,Doktor Zivago,jesen u njujorku i bands of brothers,pred kraj u logorima!

1. saving private ryan (kad kapetan miler kaze rajanu "zasluzi ovo")
2. gladiator (kad cezarova kcerka na kraju kad je poginuo maximus kaze "bio je vojnik rima")
3. we were soldiers (kad pukovnik na kraju kaze "zao mi je sto su moji ljudi izginuli, a ja nisam")
4. man on fire (kad mala trci preko mosta prema denzelu)
5. brave heart (kad mel gibson prije pogubljenja vikne "freedooooooooooooom")

to su scene radi kojih valja odgledati citav film, a evo i sad sam se najezio

yana:
'Boys don't cry' - dva puta sam pokušala da ga pogledam, i oba puta prekinula na pola. Previše težak i mučan film za moj ukus. Neću više ni pokušavati da ga odgledam, mada me malo kopka kako se završio a Hilari je fantastična u toj ulozi.

Uh... Ja sam ga gledala 2 puta... Nekim cudom...
I dan danas se secam jasno nekih scena...

Nju su na kraju provalili da je zensko... Ona devojka koja se njoj svidjala na kraju se zaljubila u nju i bile su zajedno...
A braca te devojke, kada su saznali to, pretukli je, silovali i na kraju ubili...
Mnogo tezak film...

Brokeback mountain.

Od kako sam ga pogledala, film ne mogu izbaciti iz glave. Totalno sam pod utiskom. Za mene, ovo je jedan od najboljih filmova ever, ako ne i najbolji. Bez mnogo pametovanja, jednostavno predivna, potresna ljubavna prica. Sve u vezi filma je savrseno - gluma, rezija, scenario, fotografija, muzika Gustava Santaolalle pogadja pravo u srce… Zavrsni deo filma, od njihovog poslednjeg susreta pa do kraja me posebno uvek toliko pogodi (gledam film svakodnevno), da ronim krokodilske suze i uopste ne mogu doci sebi.

Najbolji, najfenomenalniji, super extra de luxe film svih vremena!

M

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back