Filmovi, koje ne bi voleli da Mudri znaju

"I Sokrat je rekao: Agatone, gledaj da me braniš, jer mi se ljubav prema ovome čoveku razvila u ne malenu muku. Od onoga vremena, naime,
otkad sam se u njega zaljubio, ja ne smem više nijednog lepotana da pogledam ni da se s njim porazgovaram, inače ovaj iz sumnje ljubavne i iz zavisti čuda pravi
i gleda me, i samo što me ne bije." :lol:

Izvinjavam se što upadam, ova pederacija me vratila na prvu godinu faksa i na Simposium :D

:mrgreen:

Mislim, moglo bi sad da se predje i na one templare što po dvojica nagnaVAju jednog konja.

Nego ne mogu, umoran sam,odoh da spavam. Valja sutra u nadnicu... :neutral:

To be continued. Mislim, ovo oko 300, Boja na Kosovu i ovo ostalo. Ove "parove" će da zanemarimo :mrgreen:

Laku noć.

Laku noć.

- - - - - - - - - -

"I Sokrat je rekao: Agatone, gledaj da me braniš, jer mi se ljubav prema ovome čoveku razvila u ne malenu muku. Od onoga vremena, naime,
otkad sam se u njega zaljubio, ja ne smem više nijednog lepotana da pogledam ni da se s njim porazgovaram, inače ovaj iz sumnje ljubavne i iz zavisti čuda pravi
i gleda me, i samo što me ne bije." :lol:

Izvinjavam se što upadam, ova pederacija me vratila na prvu godinu faksa i na Simposium :D

Ma ćuti tamo!... :zcepanje:

To je tačno ono što se i meni sviđa, odnosno ne sviđa u filmu. Jako mi je bio zanimljiv prvi deo filma, ostatak je sviranje onoj stvari. Ali ja ga svejedno volim pogledat kad na njeg naiđem.

Mnogo mi je bolje urađen taj koncept "formiranja savršenog vojnika" u 300, al nisam rada da ovde govorim o 300, zato što taj film baš volim, i ne stidim se jer ga volim. :D

Inače, strašno me nervira The Time Machine iz 2002, ne ponajviše zato što mi je Guy Pearce extra ružan tip. Tolko mi je jeftin, gori od Planete majmuna, od koje sam se uneredila. Ne znam što mi to sad pade na pamet, valjda zato što su "futuristički" filmovi u pitanju.

na forumu nije lepo iznositi podatke o sebi

E, pa toga se uopšte ne sećam u filmu. Sećam se iz grčke istorije. :mrgreen: Grci su bili liberalni po pitanju pederastije, i smatrali su je više prirodnim razvojem mladog muškarca, nego bile čime drugim. Koliko se sećam, Spartanci su - ispravi me ako grešim - više vremena provodili po kasarnama nego po svojim kućama (i sa svojim ženama), i imali su sto nekih specifičnih običaja i zakona po pitanju muško-ženskih sparivanja, i ženidbe.
. Ima mi neki filing fantazije, a ja sam bolesni, patološki obožavalac fantazije.

Gde se u 300 navodi pederastija, u kojim scenama, molim te? Baš si me pogodio time. :mrgreen:

Као пасионирани посетилац пдф. Историја, могу да кажем да је овде реч о стереотипу чија заснованост је озбиљно доведена у питање. :)

Као пасионирани посетилац пдф. Историја, могу да кажем да је овде реч о стереотипу чија заснованост је озбиљно доведена у питање.

Nisam pasionirani posetilac istorije, i zato sam i napisala da je moguće da grešim.

S druge strane, jesi mislio na pederastiju, ili 300? :think:

:mrgreen:

Back