Filmicna ljubav

"Poslednji tango u Parizu".

Ti Romi Šnajder, ja Marlon šnajder... pardon, Brando. Heh :)

What are you doing?

I'm gonna tell you about the family.

That holy institution

meant to breed virtue in savages.

I want you to repeat it after me.

No and no!

- No!
- Repeat it.

Say, "Holy family."
Come on, say it.
Go on. Holy family.
Church of good citizens.

Church...

- Good citizens.
- Good citizens...

Say it. Say it!
The children are tortured
until they tell their first lie.

The children...

...sve samo ne ljubav...
kojote pocinjes da zapadas u senzacionalizam:mrgreen:

No and no! :)

Passion, sweetheart. The greatest love is passion.

Da potkrepim svoju tvrdnju, daću ti deo svoje prepiske sa jednom Ž. u koju sam bio zaljubljen:

- Najdraža ženo,

Ti uvek prihvataš ono najbolje u muškarcu, ali muškarac kao ja, je varalica sa licem velikodušnosti, maskom brižnosti, on žudi samo za onim ispod tvoje haljine, među tvojim butinama, dok si jedra i meka; nakon što je imao ono što želi, njegov mač se skvrči u crva, on ispuzi iz kukavičje rupe koju je probušio u savršenoj jabuci... Upravo sada mrzim muškarce. Usamljen sam bez tebe, svaki dan je sahrana.

- Osećala sam se trudnom sa tobom, nešto je večito bilo na putu da se rodi. Kako sam srećna žena bila. Svaki dan prepun ideja. Svakog dana si na nov način previjao sebe u moje telo dok sam ti se otvarala. Svakog dana uzbuđenje neznanja ko si ti, u svakom trenutku, neznanja kuda smo se zaputili, šta ćemo postati. Svaki put, ti si bio novi ti, koji stvara druge nas. Kako sam žudela za tim da me dodiruješ, maziš, prodireš u mene s preda i otpozadi, da pulsiraš u mojim, tebe gladnim ustima, na uzdrhtalim dojkama, verujući da ću ti se povinovati sve dok nisi bio u potpunosti tamo gde si želeo da budeš, tačno tamo gde sam te i sama želela. Bila sam tvoja ženka.

:heart:

este...jedan sloj je....da valja uvek imati dva lavaboa u koopatilu........i pootera u frižideru.....a droogi....da nema dobrog toocanja....ako posle nekog vremena poželiš da znaš o ženi i nešo više van toocačke sobe....žena jednostavno postaje nezainteresovana......trebo je da ćooti i ebe..a ne da je propitooje i vodi je na tango.....

este...jedan sloj je....da valja uvek imati dva lavaboa u koopatilu........i pootera u frižideru.....a droogi....da nema dobrog toocanja....ako posle nekog vremena poželiš da znaš o ženi i nešo više van toocačke sobe....žena jednostavno postaje nezainteresovana......trebo je da ćooti i ebe..a ne da je propitooje i vodi je na tango.....

:lol::lol::lol:

Ima i treći:
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizišlo. (Rek'o Tagore)

"Poslednji tango u Parizu" je višeslojan... Uf, toliko toga ima o njemu da se kaže. :)
tango%20dancers%20a_std.jpg

:heart:

Back