No and no!
Passion, sweetheart. The greatest love is passion.
Da potkrepim svoju tvrdnju, daću ti deo svoje prepiske sa jednom Ž. u koju sam bio zaljubljen:
- Najdraža ženo,
Ti uvek prihvataš ono najbolje u muškarcu, ali muškarac kao ja, je varalica sa licem velikodušnosti, maskom brižnosti, on žudi samo za onim ispod tvoje haljine, među tvojim butinama, dok si jedra i meka; nakon što je imao ono što želi, njegov mač se skvrči u crva, on ispuzi iz kukavičje rupe koju je probušio u savršenoj jabuci... Upravo sada mrzim muškarce. Usamljen sam bez tebe, svaki dan je sahrana.
- Osećala sam se trudnom sa tobom, nešto je večito bilo na putu da se rodi. Kako sam srećna žena bila. Svaki dan prepun ideja. Svakog dana si na nov način previjao sebe u moje telo dok sam ti se otvarala. Svakog dana uzbuđenje neznanja ko si ti, u svakom trenutku, neznanja kuda smo se zaputili, šta ćemo postati. Svaki put, ti si bio novi ti, koji stvara druge nas. Kako sam žudela za tim da me dodiruješ, maziš, prodireš u mene s preda i otpozadi, da pulsiraš u mojim, tebe gladnim ustima, na uzdrhtalim dojkama, verujući da ću ti se povinovati sve dok nisi bio u potpunosti tamo gde si želeo da budeš, tačno tamo gde sam te i sama želela. Bila sam tvoja ženka.