Film o prekidu i ponovnoj vezi?

Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika :).
500 says of summer. Malo je više o raskidu nego o ponovnom sretanju ali je dosta neobičan, realan i jako dobar.

Ako baš hoćeš happy end i "feel good" priču, onda Definitely, maybe. Mada, malčice je limunadica..

500 says of summer. Malo je više o raskidu nego o ponovnom sretanju ali je dosta neobičan, realan i jako dobar.

Ako baš hoćeš happy end i "feel good" priču, onda Definitely, maybe. Mada, malčice je limunadica..
Hvala❤️ jedva čekam da pogledam!

The family man. Јако добар филм са Николас Кејџом.
https://www.imdb.com/title/tt0218967/
Hvala :)! Eto imam već 3 ponuđena filma, sledeći vikend ću ih odgledati nadam se, vreme da se nakupuju grickalice!
Znao sam da je ovaj sajt prava stvar za ovakvo pitanje!

ovog se i ja secam...a ima i onaj...One day...mada se ne secam da li su raskidali i onaj Notebook...a ima ih...

Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika :).

1644226463800.png

Back