Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
500 says of summer. Malo je više o raskidu nego o ponovnom sretanju ali je dosta neobičan, realan i jako dobar.Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika.
The family man. Јако добар филм са Николас Кејџом.Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika.
Hvala500 says of summer. Malo je više o raskidu nego o ponovnom sretanju ali je dosta neobičan, realan i jako dobar.
Ako baš hoćeš happy end i "feel good" priču, onda Definitely, maybe. Mada, malčice je limunadica..
HvalaThe family man. Јако добар филм са Николас Кејџом.
https://www.imdb.com/title/tt0218967/
Made in hollywood i bollywoodUkoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika.
ovog se i ja secam...a ima i onaj...One day...mada se ne secam da li su raskidali i onaj Notebook...a ima ih...500 says of summer. Malo je više o raskidu nego o ponovnom sretanju ali je dosta neobičan, realan i jako dobar.
Ako baš hoćeš happy end i "feel good" priču, onda Definitely, maybe. Mada, malčice je limunadica..
Ej, taj One day mi je promakao iako je En Hetvej duša mala preslatka i mogao bih da je gledam 24/7. Notebook je već malo too much za moj ukusovog se i ja secam...a ima i onaj...One day...mada se ne secam da li su raskidali i onaj Notebook...a ima ih...
slazem se...cak i za moj ukus...bas koncentrat sladunjavog...Ej, taj One day mi je promakao iako je En Hetvej duša mala preslatka i mogao bih da je gledam 24/7. Notebook je već malo too much za moj ukus
Biće da si jedna od retkih predstavnica nežnijeg pola koja se ne kune u mlađanog, pokislog Goslingaslazem se...cak i za moj ukus...bas koncentrat sladunjavog...ali jeste u domenu trazene teme
![]()
Ni ne tražim, nije vezano za moj lični život, samo mi naišao period da mi se gledaju takve stvari, davno ja neam ništa sa devojkamaAli život nije film
Hahahaha taj je najjačiIma ono kad zika ode na more sa dve nemice pa se pos vrati dari
Када будеш одгледао "Family Man" пожелећеш опет да одгледај тај филм по први пут.Ni ne tražim, nije vezano za moj lični život, samo mi naišao period da mi se gledaju takve stvari, davno ja neam ništa sa devojkama![]()
mozda ga i ja odgledam vecerasКада будеш одгледао "Family Man" пожелећеш опет да одгледај тај филм по први пут.![]()
Надам се да хоћеш. Заиста не знам коме се не би допао. Феноменалан је!mozda ga i ja odgledam vecerashvala na preporuci
![]()
Ukoliko znate neki film da se dešava da par raskine i da se posle par godina tipa ili meseci ponovo sretnu, bio bih zahvalan da mi kažete naziv, gleda mi se neka takva tematika.
Да ли си можда погледала филм?mozda ga i ja odgledam vecerashvala na preporuci
![]()
Ako vec pricate o Nikolasu onda je Zandale prvi izbor, kad taslaci od onog smote zenu.The family man. Јако добар филм са Николас Кејџом.
https://www.imdb.com/title/tt0218967/
nisam stigla...ali planiram...nadam se danasДа ли си можда погледала филм?![]()