Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.101
Vec negde napisah da moj burazer kaze kako ne slusa stranu muziku jer je ne razume..sad ces reci da je on 1 primer ali nije..probaj na ulici naci neki nov muzicki album..nema samo se filmovi prodaju..tako je bilo i za vreme piraterije..nemamo mi nikakvu pop-rock muziku u protekle dve decenije vec samo grand pink nebuloze koje su se kupovale..ovo za gubljenje ukusa nije nikako tacno oduvek u svetu si imao mogucnost da udjes u prodavnicu i preslusas izdanje pre kupovine..do neta jos nismo stigli da ne pominjem..znaci mi nismo ni imali na cemu da izgradimo svoj ukus da bi ga mogli pogubiti..ako slusas pop zasto ne preslusas nov album leone lewis na pr..zasto bi ti se ukus pogubio?ako vec imas ukus znaci da znas sta oces i ne menja ti se tako lako..znaci tek kad preslusas ces moci proceniti dal ti se to dopada..al je tu 1 veci problem..sto se i na taj nacin izdvajas iz gomile..ti ne mozes pricati o toj kulturi sa svojom okolinom posto je ona ogranicena i izborom i stavom i mogucnostima..zaglupljena kojoj je lakse da uzme ono sto joj se servira nego da se zainteresuje i pomuci za nesto kvalitetnije