atomski_mraw_
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
PES definitivno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si za neke stvari,a vidis ja sa Zvezdom na TOP PLAYER razbijam u ligi sampiona.Ovo sto ti odma uzimaju loptu delimicno je tacno,a ovo sto kazes za sat na utakmici pa covece to je igrica,da neces mozda pravi sudija da ti sudi.Ajde da si reko za prekrsaje da sudije nisu realne a ti se uvatio za vremeSa zvezdom sam zavrsio ligu sampiona sa dva primljena gola na regular jacini eto toliko o tome koliko je realna igra.Probao sam sa interom top plejer i profesional i ne vredi igrati posto protivnici imaju motor u bulji sa dva koraka predju 50m.dok ti trcis ko magarac za loptom.
Nesto nisam primetio u stvarnom fudbalu da se zaustavi vreme na satu kada je neki prekid(kao u kosarci vreme stoji na satu kad je lopta u autu) e a onda na kraju ima i zaustavno vreme
A tek dodavanja sto su odradjena realno u p.m.
Golmani nekih timova su prave hobotnice prosto uzivam da gledam te nindza pokrete kada brane
Centriram napadacu,seda mu lopta na volej sa pet metara bomba pogadja precku lopta se odbija od precke dva milimetra i to je realno a tek sudjenje toga nema ni u nasoj ligi
PES-stvarno realan![]()
Fifa 10. Ostali delovi su bas bezveze. Problem kod pes-a je sto mozes dati gol na sledeci nacin, uvek i sa bilo kojom ekipom.
1. Odes na stranu sa loptom
2. Udjes u 16m sa strane
3. Budes sto blize gol aut liniji
4. Kad golman izadje na tebe, samo skrenes ka penalu, golman je puk`o , i gol.
5. U fifi nema sanse da da gol tako (ok, mozes, ali is 500 pokusaja)
Da Fifa ima grafiku kao Pes, bila bi vrh. E da, sto se tice fifa gameplay-a. Imas milion patch-eva i dodataka (Road to South Africa mod, moj omiljeni)
Ah ljudi! Bio sam zatupljen isto kao i svi vi ostali ovde koji govorite da je PES bolji! JESTE! Ali samo za PC! Pre mesec dana sam odgledao klip na youtube da vidim kako izgleda FIFA world cup 2010, i prijatano me je iznenadilo. Rekoh, da odem do Vukovog spomenika da odigram na SP3 da vidim kakva je! Ljudi..ja sam se oduševio i rekao sebi...koliko sam godina samo potrošio igrajući onaj robotski pes..Igrica je tako realna da je to neverovatno! Bio sam fan PES-a i igrao sam ga od trećeg razreda! Ali posle FIFE, pes mi dođe kao tetris! Moj glas ide FIFI definitivno(naravno što se konzole tiče). I svima toplo preporučujem da probate tu magičnu igru na konzoli! Fantastična je igrica...najbolja, i prava simulacija fudbala! Pozz svima
Fifa 10. Ostali delovi su bas bezveze. Problem kod pes-a je sto mozes dati gol na sledeci nacin, uvek i sa bilo kojom ekipom.
1. Odes na stranu sa loptom
2. Udjes u 16m sa strane
3. Budes sto blize gol aut liniji
4. Kad golman izadje na tebe, samo skrenes ka penalu, golman je puk`o , i gol.
5. U fifi nema sanse da da gol tako (ok, mozes, ali is 500 pokusaja)
Da Fifa ima grafiku kao Pes, bila bi vrh. E da, sto se tice fifa gameplay-a. Imas milion patch-eva i dodataka (Road to South Africa mod, moj omiljeni)
Sa zvezdom sam zavrsio ligu sampiona sa dva primljena gola na regular jacini eto toliko o tome koliko je realna igra.Probao sam sa interom top plejer i profesional i ne vredi igrati posto protivnici imaju motor u bulji sa dva koraka predju 50m.dok ti trcis ko magarac za loptom.
Nesto nisam primetio u stvarnom fudbalu da se zaustavi vreme na satu kada je neki prekid(kao u kosarci vreme stoji na satu kad je lopta u autu) e a onda na kraju ima i zaustavno vreme
A tek dodavanja sto su odradjena realno u p.m.
Golmani nekih timova su prave hobotnice prosto uzivam da gledam te nindza pokrete kada brane
Centriram napadacu,seda mu lopta na volej sa pet metara bomba pogadja precku lopta se odbija od precke dva milimetra i to je realno a tek sudjenje toga nema ni u nasoj ligi
PES-stvarno realan![]()
prodaje utakmice sigurnoMislim da je PES jos uvek bolji od FIFE ali PES 2010 je ubedljivo najgora verzija ove igre. Nadam se da ce sledece verzije biti bolje. Ja inace igram PC verziju koja je katastrofalna, PS3 verzija je malo bolja ali daleko ispod onoga sto sam ocekivao od igre. A onaj sudija, j e bem mu mater onu nenormalnu!!!!!!!!!! PA SVIRAJ FAUL PI*CKA TI MATERINA!!!
![]()
Mislim da je PES jos uvek bolji od FIFE ali PES 2010 je ubedljivo najgora verzija ove igre. Nadam se da ce sledece verzije biti bolje. Ja inace igram PC verziju koja je katastrofalna, PS3 verzija je malo bolja ali daleko ispod onoga sto sam ocekivao od igre. A onaj sudija, j e bem mu mater onu nenormalnu!!!!!!!!!! PA SVIRAJ FAUL PI*CKA TI MATERINA!!!
![]()
bas preterujes malkice,10-ka je sigurno ako ne najbolja onda druga iz pes serijala, ja je igram na kompu ali na low kvalitetu nazalost i opet uzivam, na soniju jeste malo bolja ali je ipak konzola samo za to. I jos nesto tek sam sam od ovog pesa naucio da vrsim promenu taktike u toku meca ( pre nisam znao ) pa kad vodim 1-0 ili 2-0 stavim svi u odbranu i 90% dobijam mec![]()
A sto se tice sudija jeste grska Konamija ali tu je sledeci pes da ispravi![]()
sto se mene tice, od 2004. godine sam igrao swe delowe PES-a i FIFE...najbolji pes je swakako PES 6, a kod FIFE, FIFA 08, ja sam za fifu....
zamerke kod PES 2010
1. wrlo lako je dati gol sa 20 metara(pogotowo na PES 8)
2. mnogo je manje realna nego fifa....