perapera011
Obećava
- Poruka
- 77
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam ja bosnu i ode upravo![]()
Imam ja dosta, pa kada dobijes neki duplikat javljaj
Imam ja 4 duplikata, ali ne znam kako da menjam, ja ponudio ali se jos niko ne javlja vec 2 dana, kako ja sad npr. s tobom da nudim?
Koje imas grbove duple
zna li neko kako se menja na virtualnom albumu? Imam Forlana duplikata.Mogu tamo da ga stavim u opciju nudim i sta trazim za njega. Ali kako da vidim sta drugi nude? To mi nije jasno. Inace imam dosta kodova ali mi je ssve to dzabe jer mogu samo dva dnevno da se koriste + 3 pakovanja koje ti sleduju kao dnevni dodatak.
zna li neko kako se menja na virtualnom albumu? Imam Forlana duplikata.Mogu tamo da ga stavim u opciju nudim i sta trazim za njega. Ali kako da vidim sta drugi nude? To mi nije jasno. Inace imam dosta kodova ali mi je ssve to dzabe jer mogu samo dva dnevno da se koriste + 3 pakovanja koje ti sleduju kao dnevni dodatak.
Odličan je virtuelni album
Jesi li skupljao pre virtualni album
Ocigledno da nije.