DjoleSavic98
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Imali neko duplikat slicicu br.5 da hoce da menja za slicicu br.00
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se svi zalite na grbove i na stadione? Kod mene trenutno 8 grbova, i 6 stadiona. Ovo je trenutno (danas), sutra se ove brojke menjaju.
Neko je rekao ''na kraju će album deliti u sandučetu svakom po kući'' i na neki način je bio upravu...Danas u Meku je bilo besplatno deljenje albuma,ko je hteo samo je rekao da hoće album i dobio ga ili uz neki meni...što znači da imaju viška albuma i nemogu prodati pa daju ovima da podele xD
Što se tiče sličica fali mi 3 srebrne i 50-tak običnih...popunio sam dosta reprezentacija
Da,danas album uz Tip,a u nedelju uz Sport.Na kraju ce nam ubacivati albume u postanske sanducice.
Bliži se naravno,to će biti uskoro@Delocker Blizi se taj dan!![]()
Biće zanimljivoI sta ces posle kad popunis, gledaces druge kako popunjavaju? Uspori malo, nece ti biti zanimljivo posle![]()
Samo da zamolim sve koji hoce da se prijave za popunjavanje sakupljacke grupe/ klana za virtual album da stave to kao naslov poruke. Da bi imali jasnu predstavu ko se kojim redom prijavljivao. Hvala i izvinjavam se ako sam dosadio sa ovim. 3 prijave do sada.
Danas je kod cesme bilo menjanja ceo dan, i srebrna ide za srebrnu. Bzv ali tako je