Jel ima neko ovde iz Pirota pa da se dogovorimo da organizujemo menjazu ?!
neka se javi na listerkanister@gmail.com
neka se javi na listerkanister@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a propo srebrnih/zlatnih slicica ja moram da kazem da sam apsolutno za to da se za tu slicicu dobija vise slicica. to nije niko izmislio sada, niti su to izmislili klinci, niti su to izmislili ljudi koji zaradjuju na razmeni slicica u vreme opstih menjaza. prvi sp album koji sam skupljao je Italija 90. i tada, i 92 za euro bila je praksa da srebrne/zlatne vrede vise. Koliko vise to je drugo pitanje, ali usvakom slucaju vredele su vise slicica. i takva praksa je kad sam bio klinac donela mnogo zanimljivih situacija, kojih se covek uvek rado priseca, a usto covek je mogao za pravu slicicu i da zacepi i da dobije i nekoliko desetina slicica za svoj album ako mu se posreci da bas u toj jednoj kesici koju je kupio dobije trazenu slicicu. nazalost, skupljanje slicica danas i skupljanje slicica nekad su dva sveta. ovo danas je krajnja komercijala. stvar prestiza je popuniti album za 10 dana, jos u martu, zadnjih 50 slicica poruciti narudzbenicom, kupiti detetu celu kutiju. sto neko rece zamena za nesto drugo u zivotu. ne svidja mi se kako to danas izgleda, mnogi su od toga napravili biznis. nekada je sve to bilo mnogo lepse. i jos samo da dodam, poslednjih godina se odomacila prica kako onome ko ti da poslednju slicicu treba kao da das sve duplikate koje imas jer ti toboze ne trebaju a to je toboze nepisano pravilo medju sakupljacima. totalna prevara. nekada, kad su slicice bile jeftine jer su ih stampale decije novine iz gornjeg milanovca, kad popunis album sa duplikatima koji ti preostanu kreces sledeci album. ali eto danas kad su slicice kriminalno skupe, kad je 5 slicica 60 dinara tj jedna slicica 12 dinara, neko je poturio pricu i od toga napravio biznis. i onda kupite jednu kutiju i cekate naivcine kod cesme, cekate da dodje neko kome treba ta jedna slicica, vi je naravno imate i menjate tu vasu jednu za njegovih 200 jer eto to se tako radi. zato klinci ne poklanjajte nikome slicice (citaj novac), a ako vam zafali mali broj slicica tu je internet, sve se lako nadje. i razvucite malo sakupljanje, tek je kraj marta.
update: broj prijavljenih za grupu za virtual album 5
ima li neko predstavu zasto nema na samom albumu ime,prezime i ostali osnovni podaci za svakog igraca ponaosob vec su to sad stavili na slicicu,da li je to samo tako za nas ili je jednostavno tako globalno.....u proslosti se desavalo da slicica bude sa pogresnim brojem ali se ne nalepi pod tim brojem jer se vidi greska
Jednu stvar da pojasnim:izbor jeste i oduvek je bio vas.Niko nikoga ne primorava da kupi slicice od "dilera" (kako ih zovete),imate gomilu sajtova gde je moguce vrsiti razmenu.Imate drugare u kraju,kolege na poslu,pa se menjajte.U krajnjoj liniji imate polydor,pa kupite od njih.Oni koji prodaju slicice to rade zato sto su tako odlucili,u njihove motive necu zalaziti.Ali oni su dostupni svakoga dana,imaju skoro sve slicice koje vam trebaju i kod njih uvek mozete otici kupiti slicicu i popuniti album.Za porucivanje preko polydora se ceka 10-14 dana.Na Terazijama to traje par minuta.Uostalom,svako je slobodan da radi ono sto zeli.Ko hoce da prodaje slicice,neka ih prodaje,ko misli da jedna srebrna vredi 5-10 slicica,neka trazi toliko za nju (ja mu ih sigurno necu dati),a vi koji uzivate u ovome imate jos 5 meseci sigurno koliko ce slicice biti dostupne u prodaji pa cete do tada popuniti album.Ljudi,vremena su se promenila,ljudi su se promenili,pa u krajnjoj liniji ni Panini nije vise ono sto je bio.
Jel mogu ja u klan za skupljanje virtuelnog albuma?
@Rough Collie Slazem se da je to sa davanjem zadnjih par slicica u zamenu za ceo stos duplikata bezveze,ali sta ces kad ljudi daju.Secam se 2010. kad je jedan momak u zamenu za par slicica igraca i grb Srbije (famozna 297) dobio preko 300 slicica,tj.skoro pola albuma.