MarkoUCL
Početnik
- Poruka
- 7
Na TV-u sam spazio reklamu da Sport poklanja album i sličice ali nisam čuo kada. U nekom od prethodnih postova sam pročitao da je to u nedelju. Da li je to tačno? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice moje kutije sto sam je kupio dobio sam ovako od srebrnih 32,7,127,203,431,70,4,602,241,1,298,00,374,00 14 srebrnihhod toga je jedan duplikat ali nema veze posle stavljam sve duplikata koje imam
![]()
Na TV-u sam spazio reklamu da Sport poklanja album i sličice ali nisam čuo kada. U nekom od prethodnih postova sam pročitao da je to u nedelju. Da li je to tačno?![]()
Otvorena kutija,14 srebrnih i samo 3 stadiona.![]()
Sutra dolazim kamionom po kutije
Samo, pliz, podeli iskustva o sadržaju kutije.
Dobar je video samo jos nisi rekao da kod ovog sto se dobia uz novine n aprimer na str.10 i 11 izmedju njih se vidi zuta stranica nije isto dobro toEvo ga snimak gde se uporedjuje kvalitet albuma koji se dobija uz novine i albuma koji se normalno kupuje.Snimak je moj tako da su sve pohvale i kritike dobrodosle.
- - - - - - - - - -
1.tesko se izvlace
2.za euro 2012 menjao sam grb za obicne,na kraju sam od Vlade Paninija kupio 3 grba jer niko na Terazijama nije hteo da se menja grb za obicnu.