FIFA 2014 - Brazil (PANINI)

Evo sad su mi javili u Cupriji lepo vreme i kesice su 60 din za Paninijev album i 50 dinara za Brazuku.
Tacno je da je u nekim trafikama 60 din ali znam tri,istog vlasnika,gde je 50 din.Danas sam kupio 5 kesica po 50 din.Ne znam zasto mislite da lazem i sta bih imao od toga.I samo da se zna da paninijeve albume SP skupljam od 1974 a EP od 1984 ali nisu svi popunjeni.Nisam dobio iformaciju iz prve ruke otacnoj ceni kesice.

Ako bude dovoljno ljudi u subotu i nedelju, uvesce se sreda, 26. Mart, pa ce u toku Aprila biti svaki dan.
Radnim danom ljudi dodju kasnije, mnogi rade ili su zauzeti prepodne...
Sto se tice razmene, ko god je u zurbi sa menjanjem, moze da dodje na Trosarinu - Vojvode Stepe - moze da se menja sa mnom :)
Trenutno imam preko 300 duplikata i jedno 40-50 grbova...

Vlado da li menjas grbove za obicne ? :)

Tacno je da je u nekim trafikama 60 din ali znam tri,istog vlasnika,gde je 50 din.Danas sam kupio 5 kesica po 50 din.Ne znam zasto mislite da lazem i sta bih imao od toga.I samo da se zna da paninijeve albume SP skupljam od 1974 a EP od 1984 ali nisu svi popunjeni.Nisam dobio iformaciju iz prve ruke otacnoj ceni kesice.
Imam gomilu starih slicica ako imas sta za menjanje, da se menjamo - za jedno mesec dana - sada je ludnica za Brazil.
Sto se tice laganja, ja to nisam rekao (sam si to napisao) - samo mi je profa iz Petnice koji je sada trenutno u Cupriji, javio mi sa lica mesta i rekao da je lepo vreme i da kesice kostaju 60 din :D
I ovde se gresilo u Beogradu na obodima grada. U privatnim kioscima su prodavci gresili i prodavali po 50 din ali samo prvih nekoliko kesica :)

- - - - - - - - - -

Vlado da li menjas grbove za obicne ? :)

UVEK!!!! Ali za slicice koje meni nedostaju, koje ja trazim, ne za bilo koje. Sta imam, to mi ne treba.
Najvrednija je slicica koja mi nedostaje :)

Kod mene u lokalnoj prodavnici kesice su 50 din kada radi prodavac, a 60 kada je tu prodavacica, ocigledno se lik zeznuo, samo neka to potraje. :-)

Inace ima svega, grbova, stadiona i svih osim Bosanaca i Rusa, njih nijedan jedini kod mene!

- - - - - - - - - -

I da, ako neko ima link za checklist-u, molim neka ostavi.

Vlado koliko odprilike ima srevrnih po kutiji ja sam cuo da ima 10 sto je jako malo :D To je 20‰

20‰ je 2%, koliko se ja razumem. U South Africa kutiji (100 kesica) bilo 40-ak srebrnih (8%), u Euro 2012 (100 kesica) oko 32-34 (6,5%), a u ovim manjim (50 kesica, kao Liga šampiona) pola od toga, odnosno ne više od 16 (oko 6,4%). Nigde nisam našao neotvorenu kutiju, pa ne mogu da pišem ništa detaljnije o tome za ovu kolekciju, ali sigurno nije mnogo drugačije. Uvek ima jedna "srećna" kesica u kutiji, sa više srebrnih (obično 2).
Kada bi se Cerovac i komšije na OTC-u malo više potrudili, verovatno bi i pregled bio malo detaljniji :)

Ako je tako,kako je moguce da ovi ovde prodaju po 50 din?
1.Нису добро видели отпремницу на којој пише преп. цена
2.посвађала се радница са газдом па му се свети на тај начин
3. мала јој плата
4. довољна му је зарада од 2 дин по кесици и још да на та 2 дин плати порез.

Back