Mile Plankton
Obećava
- Poruka
- 64
A vidim opet ima ono, srebrne za srebrne. Razocaran sam. Kad jedan krene tako, svi ostali ce da prihvate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod Vlade je kutija 2650 din,nije baš mnogo jeftinija kao što je pisano da daje 20%
Pa evo na prethodnoj strani lik trazi srebrnastu za grb Belgije.
A nije isto kao za Euro. Tad je bilo duplo vise srebrnih. Bile su slicice grbova i slicice sa maskotama.Ne mogu da se porede albumi za Svetsko i Evropsko.
Jel zna neko cenu slicica na buvljaku NBG na kutiju
ljudi,sta je vama?Ovi na trafikama vas lazu.Ja sam iz Cuprije i ovde su slicice u nekim trafikama 60 din a u nekim 50 din.
Nema nagradne igre vec decenijama...Је л има нека наградна игра у Панинију или су безобразни???
Posto su ljudi nastavili da zovu i misle da se bavimo distribucijom, ja sam juce dobio 30 kutijica po 2650din i to je sve otislo kolekcionarima, danas u podne dolazi tata sa dva klinca da uzme poslednje 3 kutijice od 50 kesica koje kostaju 2650 din. Vise nemamo ni te kutijice od 2650 din, kada ce da bude novih kutijica? Ne znam, ponavljam - u petak mozda ponovo dobijem neku manju kolicinu po 2400 ali i to je sve vec rezervisano...Jesi li licno preuzela kutiju? Ako ti je slao postom to objasnjava zasto je cena veca od 2400 dinara.
Ne postoje kutije od 100 kesica, u Srbiji sigurno ne. Sve su kutije po 50 kesica.A kutije od 100 kesica nema?
Vlado,kazes nema trafika na kojima su slicece 50 din,Ljudi brkaju Brazuku i Panini.Skokni do Cuprije i pokazacu ti trafike u kojima slicice PANINI a ne Brazuke kostaju 50 din. Ja sam juce kupio 2 puta po 5 kesica u razlicitim trafikama po 50 din.Inace,vec sam narucivao kutije od tebe.
Jesi li licno preuzela kutiju? Ako ti je slao postom to objasnjava zasto je cena veca od 2400 dinara.
I jos i nema ni tih kutijica vise, do daljnjeg...Cena je 2650 dinara bez troškova pošte,kontaktirao me Vlada i rekao da je poskupelo.
Hajde javi nam molim te, sto preSumnjam da je greska prodavaca.Mislim da su postali gramzivi i stavili veliku marzu.Svejedno,uskoro bih trebalo da dobijem informaciju iz prve ruke o pravoj ceni.