FIFA 2014 - Brazil (PANINI)

Da li se zna koliko kesica ima u kutiji (50 ili 100). Koliko me sećanje služi, za prošlo svetsko prvenstvo bile su velike kutije sa 100 kesica (500 sličica), dok za ligu šampiona idu one kutije sa 50 kesica?
I da li je neko proveravao na buvljaku, u prvom redu do J.Gagarina da li su se pojavile u prodaji na kutije. Ukoliko neko sazna, javite ovde.

Au, 5 trafika obidjoh, a nasao sam samo na prvoj album, bice ovo ludnica vidim xD kod mene:Lavezzi, Rodriguez, Cerci, Corona, Benzema, Gyan.Ne svidja mi se sto je album ovoliko saren, ali ipak pohvale sto nema koka kolinih slicica i sto nema slicica iz 4 dela, tj..grupnih slika(kod eura 2012 su katastrofalno secene slicice).Stadioni ce se lepo uklopiti, nadam se.

Sve se vrte iste reprezentacije, Italija, Nemačka, Argentina, Japan, Meksiko, Hrvatska, Obala slonovače, Francuska, Portugal, tih će da bude duplikata posle koliko hoćeš

Kod mene se nadjose izmedju ostalog Kolumbija i Gana ;)

Poslednja izmena:
Ja zabo 24 razlicite table. Najvise Hrvati, Grci, Argentinci, Nemci, Japanci, Meksikanci, Kolumbijci, Slonovi, Ganjani, Italijani. . . Po koji Francuz i Portugalac.
Imam 23 nepotrebna albuma i gomilu novina sa kojima ne znam sta cu. Kod nekih sam uzimao samo albume, a novine ostavljao.

Kutije su uvek bile po 100 kesica. A za Svetsko nikad nema slika iz 4 dela. Za Euro ima manje reprezentacija, pa naguraju svakakvih gluposti da bude sto vise slicica.

Poslednja izmena:
Ja samd anas dobio album unovinama ali slicica nema , ne znam zasto .

Inace album je zaista fantastican , obozavam to sarenilo i te zive boje , iskreno mislim da je dosta lepse dizajniran nego onaj iz 2010-e za Juznu Afriku sto je bio.

Nego jel vec imaju kesice da se kupe na trafikama, ja ih nisam primetio , i koliko ce kostati jedna kesica ?

kod mene u stepojevcu 40km od bga slicice kostaju 50 din,danas sam kupio 8 kesica

Album je po meni dobar,ima dosta detalja,još bolje sto nema Coca-Cola sličice i na 1. strani moglo je da se ne nagura onako puno nego da se rasporedi,ali nema veze dobar je...
Što se tiče sličica iz ''Večernjih Novosti'' dobio sam: Eduarda(Hrvatska),Dejan Lovren(Hrvatska),Luis Montes(Meksiko),Jackson Martinez(Columbia),Dimitris Siovas(Grčka),Giorgios Samaras(Grčka),Andrea Barzagli(Italija),Alberto Gilardino(Italija),Laurent Koscielny(Francuska),Manuel Neuer(Nemačka),Josue(Portugal),Joao Moutinho(Portugal),Emmanuek Badu(Gana),Christian Atsu(Gana) i to je to....kupio sam 6 kesica i dobio 3 srebrne broj: 4 89 i 317
Isplati se sutra uzeti ''Sportski Žurnal'',ja ću uzeti 10 komada jer to je 60 sličica pa ću menjati i eto ga...Srećno vam skupljanje svima,napisaću šta dobijem iz Žurnala...

Back