FIFA 2014 - Brazil (PANINI)

Ne mogu da dočekam taj utorak. Srećan sam što ćemo već u martu moću da sakupljamo sličice, ali sa druge strane to je velika mana što se tiče odabira igrača koji će biti u albumu. Na prošlom 2010 paniniu koliko se sećam bio je i jedan Ronaldinjo, i još neki bitni igrači za fudbalsku istoriju koji su propustili to svetsko prvenstvo. Ne sećam se u kom mesecu su prethodnih godina izlazili albumi, al ako je ovo najranije do sada, onda će biti više promašaja što se tiče igrača. A za 15, 20 godina kad budem listao ovaj album taj spisak fudbalera će mi najviše značiti.

Pozdrav svima.

Uvek kazu da ce biti kesica uz novine, a uvek bude ona tabla sa 6 komada. I skoro svuda su iste.
Po mom misljenju, ne isplati se obici ceo grad i kupiti troje ili cetvore novine za toliko razlicitih tabli. To kasnije samo budu duplikati koje necete imati sa kim da razmenite, posto ce svi dobiti te iste table uz novine. Setite se Zlatana i Nasrija od proslog puta. Ako stvarno budu kesice, to je onda druga stvar. Ali nece :)
Nadam se da ove godine nece biti onih klinackih gluposti "zlatne za zlatne, obicne za obicne". To me bas nerviralo prosli put.

Sve najbolje i puno srece u sakupljanju.

Pa ne znam kakva ce slituacija biti sa srebrnim slicicama.Prosli put za euro 2012 su bile nesto redje.Mislim da su bile po 25 komada po kutiji,dok je za Afriku 2010 bilo po 50.srebrnih po kutiji.Mada u tome i jeste car kolekcionarstva,da budu neke redje slicice,pa onda lep osecaj kad ih nabavis i popunis album.Vidim da ce opet biti coca-cola slicice na zadnjoj strani.

Retki su takvi primerci na menjazi na Terazijskoj cesmi. Idem od 2006 na menjaze za sva evropska i svetska prvenstva, i retko nailazim na one koji tako "vrednuju" slicice...naravno uvek ze zavuce neki primerak, ali obicno klinac, jer u skoli ipak zna se da srebrna vredi 10, a ronaldno 15 itako dalje... :D

Videcemo da li ce biti sve iste slicice ili ne i koliko ce biti slicica uz album, ali mislim da kupujem 5-10 novosti sutra i neki Zurnal u sredu. Ako neko ima informaciju gde imaju da se kupe neka objavi ili ako neko kupi nek' postavi slicice i album sliku, ja cim dobijem sutra postavljam. SRECNO VAM SVIMA U SAKUPLJANJU ALBUMA!!!

Pre svega distribucija slicica ne ide kao sto pojedinci spominju da Polidor ide od trafike do trafike,vec Polidor isporuci distributerima,tipa Beokolp,koji slicice distribuiraju zajedno sa stampom svakog jutra od 04-07 h po kioscima. A za nas koji ne mozemo docekati sutra,ima u centru da se kupe sutrasnje Novosti,izdanje za unutrasnjost.To stize oko 20:30-21:30(kako kad) ,moze da se nadje,kod prodavca na vrhu podzemnog prolaza preko puta Terazijske cesme

Back