gestap0
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Ma, kakvo izvlacenje, kakve nagrade. Nije valjda da si poverovao u to. Jedino kad bi pred svima, recimo kod cesme jedne nedelje, papirice sa imenima i prezimenima svih koji su kupili kutiju promesali i na kraju izvukli iz necega, pa i da poverujem. Mada, i tad bih sumnnjao.Tipa, mogu da izmisle da je kutiju kupilo recimo 5 000 ljudi, a kupilo je 20, i ubace 5000 laznih imena i verovatnoca da izvuku nekog od ovih 20 je manja od 0,5%. Mislim da ce jedan dan, verovatno pocetkom jula, poslati mail u kome ce navesti imena dobitnika medju kojima nikog od nas nece biti, mozda neko dobije majicu.
Najvaznije - po mom misljenju panini klub kolekcionara (to je jedan lik) nema nikakve veze sa distributerom iz Gornjeg Milanovca, tako da u nagradnoj igri ne mogu da ucestvuju oni sto nisu kupili kesice od kluba. Poenta je da klub organizuje nagradnu igru za svoje kupce. Drugo bi bilo kad bi nagrdnu igru organizovao Polydor, pa onda mozes da kupis kesice gde hoces. Ne razmisljajte previse o tome, ishod je isti, ucestvovali ili ne, bar ja tak mislim, voleo bih da me demantuju pa da neko od nas dobije neki album.
nisam poverovao, provalio sam odmah da su preprodavci
bold sam vrlo dobru tvoju konstataciju. to je diler. koji uzima na veliko i ugradjuje se a onda nam se pravi drugar i kolekcionar i daje popust u koji se pre toga ugradio. video sam da ima setove slicica, slozene. posle ili lepe ili prodaju uz album.
mi smo kolekcionari.
Poslednja izmena od moderatora: