GreyLord
Aktivan član
- Poruka
- 1.508
oke...dosta sa svadjanjem.... Da li postoji slicica br. 5 ili ne? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oke...dosta sa svadjanjem.... Da li postoji slicica br. 5 ili ne?![]()
Danas sam kupio jednu kesicu kad sam isao na posao, imao 40 kinti u dzepu i reko aj da ih sjebemkad ono 000 u kesici
koja radost je bila na sred 29. novembra u 7 ujutru
![]()
"Raspored je pre bio na pocetku - sad je na kraju"
Ako cemo tako, onda moze i ovako:
Slicice su pre sto godina bile crno-bele - sad su u boji, mozda ti i to ne valja, ma slazem se, bolje bi bilo da su crno-bele
Fudbaleri su pre imali slogirane frizure - ajde sad da se opet svi osisaju na fudbalerke
Dresovi su bili svima 10 brojeva veci, a sortsevi 10 brojeva manji, a o dizajnu da ne pricam - ma da se vratimo i na to
Ispod stadiona spisak utakmica nema jos od 1998, a sto se tice , kako si rekao, sabanskih reprezentacija, konacno smo se otarasili tih slicica sa dva igraca, a tebi ako se ne svidja, oseci dvojci glave, spoji ih, i eto omiljene ti slice
Ili ti sad skupljaj neprevazidjenu Italiju 1990, to ce biti najbolje![]()
Za tvoju informaciju Italiju 90 sam popunio pre 20 godina tako da mi je sada zanimljivo da skupljma ovo sto je novo.I ne samo to vec od Spanije 82 pa nadalje sve sam popunioNe razumem stvarno sta ti smeta necije misljenje
![]()
Od paninijevih imam popunjene WC 2006, Euro 2008, nekoliko LS, NBA 09/10...
Jel imas nekih duplikata za Euro 2004?![]()
Ja od Meksika 1970![]()
ne razumem ?
Iskopirano sa stripovi.com site-a:
Zvanicna vest!!!! Samo za sajt www.stripovi.com
Dragi kolekcionari,
Uskoro izlazi nova Paninijeva kolekcija Svetsko prvenstvo Juzna Afrika 2010!!!!
Zelimo ovim putem da vas obavestimo da smo po prvi put organizovali NAGRADNU IGRU!!!
1. Nagrada
popunjen album PANINI MINHEN 74
Prvi Paninijev album o Svetskom prventstvu koji je dosao na ove prostore, sigurno
najvredniji i jedan od najredjih albuma,
2. Nagrada
popunjen album PANINI USA WORLD CUP 94
Jedini Paninijev album o Svetskom prventstvu koji nije dosao na ove prostore zbog
sankcija;
3. Nagrada
Originalni Panini dres golmana Katanije iz 1998 godine
4. Nagrada
10 Panini majica
Svi kolekcionari koji kupe 100 kesica automatski ucestvuju u nagradnoj igri!!!
Kao i prethodnih godina, i ove godine smo obezbedili popust od 15% na kupovinu 50 i
vise kesica, besplatan album i popust od 50% pri kupovini poslednjih 30 slicica!
PANINI SOUTH AFRICA 2010 WORLD CUP
Uskoro vise informacija o albumu, koji ce imati oko 600 slicica, kesicama itd.
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, posaljite e-mail na: panini@EUnet.rs
Puno pozdrava, srecno nam skupljanje i...
...puno srece reprezentaciji SRBIJE na svetskom prvenstvu u Juznoj Africi!!!!!!
Panini klub kolekcionara
p.s. Ukoliko ne zelite vise da primate obavestenja od Panini kluba kolekcionara,
posaljite prazan e-mail sa naslovom (u Subject-u)
Ja od Meksika 1970![]()
jel ti skupljao cale Minhen 74 ? pun vredi 300e
Slicice su danas stigle u Banja Luku (ali ne na sve kioske). Ako te zanima, kontaktiraj me na privatne, pa cu ti reci gdje tacno sam ih ja danas kupio!
Nazalost,nije.
A i da jeste ipak to nema cenu.Posto sam kolekcionar.
jel ti skupljao cale Minhen 74 ? pun vredi 300e
bila menjaza danas na terazijama, bilo nas 20- tak.
fali mi : 29 312 353 363 368 554 563 635
bila menjaza danas na terazijama, bilo nas 20- tak.
fali mi : 29 312 353 363 368 554 563 635
inace, jedini album koji ima dobru cenu je panini Mexico 1970., prvi paninijev album posvecen svetskom prvenstvu i on je postigao cenu od oko 800-900 funti na engleskom ebay (malo sam pratio), jedino jos sto ima cenu je iz 1974. (oko 200 funti) i mozda 1978.. Svi ostali albumi, da li bili panini world cup ili panini euro, mogu da se nadju za 50-60 funti (pricam za albume koji su odlicnom stanju, kao novi, naravno ako je noviji, moze i za manje para, ovo je neki prosek). Albumi u kojima nisu upisivani rezultati imaju vec vrednost, a najvecu imaju kad se prodaje prazan album sa kompletnim setom slicica (koje nisu zalepljene). Takodje, jedan lik sto je prodavao po jednu neotvorenu kesicu sa svakog svetskog prvenstva je dobio oko 200 i nesto funti, ali to je sigurno najvise zahvaljujuci kesici iz 1970. Ali, neverovatno kakvih ima kolekcionara, kako cuvaju slicice i albume( u posebno napravljenim zastitama), ja sam za sebe mislio da bas pazim, ali sam izgleda mala beba za njih. Takodje, ne znam zasto to prodaju, kad kao sto rekoh to nije neka cifra, pogotovo za njih, verovatno dodje neki trenutak.
nikad ne bih prodavao tako, sta 200,300e ... pa te pare odu za par meseci na ice i pice, a pogotovu prodavati npr Mexico '86 za 40e, zalosno je to
evo na primer, kupio sam Italia '90 popunjen za 1600 rsd na aukciji...![]()
imam 363 al to kad dodjes kod Katolicke porte![]()