FIFA 2010 South Africa (Panini)

Poxdrav ekipo,evo i mojih duplikata za pocetak

37,55,75,113,122,144,160,165,179,185,189,190,267,268,282,321,340,346,362,374x2,378,379,392,452,
460,504x2,542,551,570,525,541,571,573,584x2,611,6 3 6

meni fali trecina albuma ko se najvise pronadje u ovim duplikatima neka ostavi svoj spiak pa da odradimo nesto
ja sam iz NS-a sto ce reci da dolazi u obzir Novi Sad

Pozdrav pa se cujemo

p.s moze kontakt i na jurkens@sbb.rs

Moji duplikati su 197,233,270,289,403,492,566,586,616,625. Malo sam popunio tako da mi od tvojih duplikata skoro sve treba..
Radim u centru, pa se mozemo naci u toku dana..
poz

Ljudi ,znali iko da li i u Novom Sadu ima kutija za 3400??!?!

inace ja mislim da sam ''pobedio''
55 kesica 39 duplikata !!!!
ejeeeeee maler
al sam sam si kriv ko me tero da uzimam na 3 razlicita mesta :-(((
pravi sam talenat

A da si kupio kutiju i po, onda bi imao u vrh glave 200 duplikata, nemoj da lozis ovde ostali narod. Ja sam iz jedne kutije dobio vise slicica nego ti iz 145 kesica:D

Ne ložim narod nego baš naprotiv savetujem sada ubuduće i druge koji imaju nameru da tako krenu sa sakupljanjem da kupe više kesica odjednom, da ne prodju kao ja ... nego kutija

Poxdrav ekipo,evo i mojih duplikata za pocetak

37,55,75,113,122,144,160,165,179,185,189,190,267,268,282,321,340,346,362,374x2,378,379,392,452,
460,504x2,542,551,570,525,541,571,573,584x2,611,6 3 6

meni fali trecina albuma ko se najvise pronadje u ovim duplikatima neka ostavi svoj spiak pa da odradimo nesto
ja sam iz NS-a sto ce reci da dolazi u obzir Novi Sad

Pozdrav pa se cujemo

p.s moze kontakt i na jurkens@sbb.rs

ok sugradjanine, samo je problem u tome da ako vidiš lokaciju da sam izmedju NS i BP (nije Bačka Palanka), ovde u Madjarskoj još se nije ni pojavio album, a ni nema tih fanatika skupljača kao kod nas, tako sa čim budem sledeće nedelje koji dan u NS javljam se budi siguran
tweetybb77@hotmail.com
a istovremeno pozivam i sve ostale novosadjane, da mi se javi na ovaj mail za menjanje jer ja ih imam koliko hoćete

Alo covjece, jednostavno nam se ne dopada album, i to je to! Imam sve Paninijeve albume od 1974 i ovaj mi je bas nekako bezidejno odradjen...nigdje nista o proslim prvenstvima, kvalitet slicica sigurno je losiji u odnosu na npr. EURO 2008, pozadina kod Francuza, zesci ocaj...Jednostavno sam ocekivao mnogo vise!!!

Album je sasvim solidan i ništa mu ne fali. Koliko znam ni u prošlim paninijevim albumima za sp nije bilo ništa o prethodnim prvenstvima. Također su i sličice veličine kao i sve do sada, neznam šta ste svi toliko očekivali od ovog albuma :think:

P.S. Sve pohvale za Panini koji uspješno održava tradiciju u izradi albuma!

Album je solidan,mada nema smek kao prethodni WC albumi.Pre je uvek bilo da ispod slicica stadiona bude i spisak utakmica koje se tu igraju,raspored uvek bio na pocetku albuma(ovde je stavljen na zadnju stranu,cisto da je tu).Trebali su neke sabanske reprezentacije(Alzir,S.Koreja,N.Zeland...) da stave dvojicu igraca na jednu slicicu.Dizajn slicica je isto mogao biti bolji.
Ne znam vama,ali meni su Italia 90 slicice neprevazidjene.

Здраво свима , поздрав од још једног сакупљача сличица!

Ја сам из Ниша тако да ме интересује хоће ли бити мењаже овде на тргу? 2006. је било , тако да очекујем и ове године лудницу на тргу. Нека се Нишлије јаве па да видимо шта ћемо и како :)

Бићу активан овде за време скупљања , тако да очекујте да вам досађујем овде :)

Купио сам за сада 35 кесица и добио неких 10ак дупликата!

Album je solidan,mada nema smek kao prethodni WC albumi.Pre je uvek bilo da ispod slicica stadiona bude i spisak utakmica koje se tu igraju,raspored uvek bio na pocetku albuma(ovde je stavljen na zadnju stranu,cisto da je tu).Trebali su neke sabanske reprezentacije(Alzir,S.Koreja,N.Zeland...) da stave dvojicu igraca na jednu slicicu.Dizajn slicica je isto mogao biti bolji.
Ne znam vama,ali meni su Italia 90 slicice neprevazidjene.

"Raspored je pre bio na pocetku - sad je na kraju"
Ako cemo tako, onda moze i ovako:
Slicice su pre sto godina bile crno-bele - sad su u boji, mozda ti i to ne valja, ma slazem se, bolje bi bilo da su crno-bele
Fudbaleri su pre imali slogirane frizure - ajde sad da se opet svi osisaju na fudbalerke
Dresovi su bili svima 10 brojeva veci, a sortsevi 10 brojeva manji, a o dizajnu da ne pricam - ma da se vratimo i na to:cool:

Ispod stadiona spisak utakmica nema jos od 1998, a sto se tice , kako si rekao, sabanskih reprezentacija, konacno smo se otarasili tih slicica sa dva igraca:D, a tebi ako se ne svidja, oseci dvojci glave, spoji ih, i eto omiljene ti slice:D

Ili ti sad skupljaj neprevazidjenu Italiju 1990, to ce biti najbolje:D

"
Ili ti sad skupljaj neprevazidjenu Italiju 1990, to ce biti najbolje:D

Sta se ti balonja matere ti pravis pametan?! Boli te ona stvar, sto je covjek najnormalnije konstatovao da je za njega album ITALIJA 90 neprevazidjen. A cisto da znas, da je to bio album, koji je dostigao najveci tiraz na teritoriji Ex Yu svih vremena!!! Tada su bila drugacija vremena, jer nije bilo ovoliko plagijatorskih albuma!

Sta se ti balonja matere ti pravis pametan?! Boli te ona stvar, sto je covjek najnormalnije konstatovao da je za njega album ITALIJA 90 neprevazidjen. A cisto da znas, da je to bio album, koji je dostigao najveci tiraz na teritoriji Ex Yu svih vremena!!! Tada su bila drugacija vremena, jer nije bilo ovoliko plagijatorskih albuma!

Ne znam koji ti je ovo jezik, neke reci prvi put cujem:think:
I ne *****jte vise po albumu, vrlo je jednostavno, kome se ne svidja, kome je skupo, kome smeta sto ima reklama u albumu,...., NEKA NE SKUPLJA:cool:

Back