U novostima sam dobio Terija i Esjena od poznatih, mislim da se dobijaju razlicite slicice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je slicica u kesici?
Hvala
I, da, zar nije ranije (npr. 2006.) bilo 6 slicica u kesici?!
I ja sam pod sličnim utiskom...Mada, drug mi kaže da je oduvek bilo 5
Današnje "V.Novosti" kupljene, ali mi majka nije rekla da li je bio i album kao poklon uz njega...![]()
Nego od ovi koji su kupili novosti koje ste slicice dobili ??? (zanima me da znam da li je svima isto)
i meni je hteo onaj debeli bradonja iz kioska da uvali novosti bez albuma ali ja zapeo ko blesav i on mora da mi da na kraju sam se osecao ko da je on meni ucinio uslugu sto mi je dao ono sto mi pripada kazu u novostima da ce deliti jos slicica jel zna neko kad???
za sad imam samo jedan duplikat a 50 zalepljeno duplikat je slicica br. 290 Nego od ovi koji su kupili novosti koje ste slicice dobili ??? (zanima me da znam da li je svima isto)
ja sam kupio 12 kesica za dva dana danas cu da kupim jos nekoliko duplikat mi Milan Jovanovic 312!
i meni je hteo onaj debeli bradonja iz kioska da uvali novosti bez albuma ali ja zapeo ko blesav i on mora da mi da na kraju sam se osecao ko da je on meni ucinio uslugu sto mi je dao ono sto mi pripada kazu u novostima da ce deliti jos slicica jel zna neko kad???
za sad imam samo jedan duplikat a 50 zalepljeno duplikat je slicica br. 290 Nego od ovi koji su kupili novosti koje ste slicice dobili ??? (zanima me da znam da li je svima isto)
da, albumi koji se dobijaju uz novosti ( kupio sam 3 ) imaju iste slicice ( sena,eto,bufon,melo,podolski i gezal )
da, albumi koji se dobijaju uz novosti ( kupio sam 3 ) imaju iste slicice ( sena,eto,bufon,melo,podolski i gezal )
bufona sam dobio ovako u kesici a iz novosti : anri sena vila neki tim cahill i jos neka dva totalno ne bitna znaci ipak su razlicite
Tebi je tim cahill "neki tim cahill",onda mogu slobodno da kazem da fudbal nije za tebe.
Slicice se skupljaju sa nekim predznanjem fudbala. Izvini, ali tako ti je to.![]()
matori fali mi 75 slicica, imam 150 duplikata i nemam Jovanovica !!!!![]()
Ja sam kupio dva albuma u subotu a ortak je danas uzeo tri u novostima, i samo su nam u dva albuma iste slicice (defo, bezaz, gekas, mbia, lam, mcdonald), a u ostalima su (maluda, grela, frei, lampard, papastatopulos, kone), (xavi, saifi, kanavaro, webo, klose, elano), (iniesta, samuel, de rosi, jakobsen, mensah, nilmar)![]()
ma i meni su 2 od subote u svakom razliciti a u novostima u 3 albuma iste![]()
Prodaju se slicice "odavno" ja sam u subotu kupio 7-8 kesica onako kesice su malo cudne sijaju ko i slicice sa grbovima (za sad imam samo od novog zelanda grb) to je jedina zamerka u nekim postovima pre sam cito da su slicice izbledele od prvih 50 sto imam nijedna nije takva niti razmuljsan nema ni neke tackice nista samo im zameram na dizajnu kesice i nista drugo dobro velicina slicice vise manje