Mladen Stulovic
Početnik
- Poruka
- 5
zaboravio sam da dodam moju e-mail adresu mladenstulovic@yahoo.com
ko hoce da se menja imam gomilu duplikata,nek me kontaktira.
ko hoce da se menja imam gomilu duplikata,nek me kontaktira.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma je l' izasao PANINI album WORLD CUP 2010 (South Africa) ???
![]()
Ja imam 2 Panini albuma. Sa SP 98 i 06. Tada smo bili Jugoslavija pa SCG i sad konacno Srbija u albumu, jedva cekam da izadje vise album.......![]()
На сајту Панинија стоји да албум СП Јужна Африка 2010 кошта 3.99 е (400 динара), кесица од 6 сличица 50 ц (50 динара), паковање од 6 кесица 2,75 е (275 динара). Албум има 350 сличица (250 су фудбалери, 25 досадшњи шампиони, 25 звезда СП-а, 25 голгетера СП-а и 25 најпопуларнијих фудбалера) И ОД ПОШЕТКА МАРТА БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ НАЂЕ НА КИОСЦИМА У СРБИЈИ !![]()
Drugar, upravo sam provjerio ovo sto si napisao. Mislim da su ovo u pitanju kartice, a ne samoljepljive slicice. Uostalom, evo i link (nadam se, da se administratori i moderatori nece ljutiti), pa neka svi provjere sta je u pitanju:
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/bt/uk/scheda_prodotto.asp?idEdit=5679
2006. године пред СП у Немачкој размена дупликата се обављала свакодневно, нарочито викендом од 12.00 ч (подне) на Теразијској чесми у БГ-у. Вероватно ће тако бити и ове године![]()
Bice oko 625....sad bas gledam albume iz 2006.i 2008.
elem, posto mi fali 10ak slicica da popunim album iz 2008., da li neko zna kako da dodjem do tih slicica? Na korici pise u slucaju da nekome nedostaju slicice da se posalju redni brojevi slicica na adresu Polydor - klub kolekcionara, PP 6 11010 Beograd 48. Je l neko slao? Problem je sto je proslo skoro 2 god., mada verovatno ne bi trebalo da bude problema jer mislim da je to u kompu i samo se odstampa. Je l ima neko njihov telefon? Ako ima neko neki savet.