Punto je,za te pare,odlican auto.Reklamacije se desavaju i Mercedesu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Punto je,za te pare,odlican auto.Reklamacije se desavaju i Mercedesu.
Lupetate bezveze. Pod broj jedan, "kao povoljno je a na kraju nije" - majstore, subvencionisani kredit ima kamatu od 4,5% bez ucesca, dok svi ostali brendovi spadaju u kamatnu stopu od najmanje 12,25% sto je na isti iznos kredita (npr 8500 eur) razlika od 25% u visini rate.
Dalje, te Astre, Focusi i slicno djubre iz EU 2004. u momentu kupovine imaju bar 150-200k na satu, plus su 95% njih lupani. Prosecan kupac neka napravi jos 100k za 5 godina i onda rezimirajte - na Astri, Focusima cete imati u tih 5 godina bar 1500 eur ulaganja (bar jednom vise recimo 4 gume, 1 veliki servis, set kvacila, diskovi, ploccice, akumulator, lezaj tocka i jedna ozbiljnija popravka od 500 eur sto je sasvim realno, a to sve u prvih 100k imate novo na novom autu) i izgubicete bar 2000 na samoj vrednosti vozila. Znaci realno gubis 3500 eur + 60 x 35 eur na razlici u kamati = 5600 eur... A za Punta cete posle 5 godina sigurno dobiti vise od 2500 eur.
Kidanje zivaca kod redovnog drkanja sa majstorima naucnicima za polovnjake necu ni da spominjem. Plus rizik kradenog vozila.
Ko voli nek izvoli. Razliku od ceni odrzavanja takodje nisam ni spominjao, kao ni garantni rok.
Pa lupetas i ti. Odes sa novim autom koji je pod garancijom i koji je presao 60 km u servis, i oni ti kazu dodji za 3 nedelje???? I to je tebi normalno? I da ga tako malo-malo teras u ovlasceni servis u kojem nemaju pojma, u kojem nisu umeli da poprave juga, keca, floridu, a kamoli punta, i da gubis zivce, da li to vredi 7.000 EUR + 4,5% kamate?
Punto je za ljude koji nemaju 7.000 EUR na gomili. Ko ima toliko na gomili kupice polovnjaka ili ce uci u kredit da uzme bolji novi auto, a ne KG punta. Jedino ako nije skroz poludeo. Kada god nam je ova drzava nesto kao povoljno davala, kostalo nas je kao Svetog Petra kajgana. Taj punt je cist politicki marketing i nista vise od toga.
Ja smao pokusavam da ti kazem da ne gledas stvari crno belo. Ja recimo sada voyim Astru i nemam nikakvih problema, a imam poslovnog prijatelja koji ima 2 meseca stariju Astru iste boje, kome se digla farba na haubi i krovu i Opel mu nije priznao garanciju, koja usput kao traje 3 godine na lak. Covek vozi auto bar duplo manje od mene... i? To ne znaci da je opel krs, ali vidite da se desava.
Ah da tvoj prijatelj je, Perin kum od pašenoga mu pričao...
Citaj malo bolje.