DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.940
Mogu da se uporede ...clio1 je bas imao malo prostora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeep je brand i samo Jeep je pravi dzip...moze da bude SuV ,moze da bude terenac ,a ovaj Volvo je SuV veze nema s pravim terenskim vozilomako ovo nije dzip,onda sam ja iz 19-og veka
sedeo u njemu,vislji od ml-a,konforniji...kako nije dzip?da nije lokomotiva?
![]()
Fiatima su najveca mana trapovi ,medju najgorimaDosta su zahvalni i jednostavni motori što se održavanja tiče, jedino što im stradaju dihtunzi glave. Pregrevanje se nikako ne sme dozvoliti. Bilo je problema i sa servom.
Ne bi bas puno ovde su putevi ko staklo osim lezecih policajaca malo rupa ima pa se razlete . od ribljih konzervi ne ideDa, ali srećom nisu skupi. Da naši putevi nisu takvi kakvi su trajali bi dosta duže.
Ja imam neobicno dobro iskustvo sa tim.Za 5 god. (Punto MK2 1.2 8v) zamenio sam dva silenbloka,a vozi se 90% po gradu (lezeci,ivicnjaci,neravan asfalt,rupe...).Covek koji ga je kupio,evo vec 2 god. takodje nema nekih problema.A ne mogu da kazem da je u Sapcu idelan afsalt,ima svega od navedenog,pogotovo sto na ulazu u parkin imamo rupu koju vec 7-8 godina svi zaboravljaju (putari),tako da u nju upadas kad ti je volan namotan do kraja...Valjda se pogodio takav.Fiatima su najveca mana trapovi ,medju najgorima
Jesu ali su i prodali licencu.. Nemam ja nista protiv fijatovih, motora ali imam protiv svega ostalog (osim dizajna) .. Italijani imaju tu tendenciju da ne rade stvari do kraja kao npr nemci ili japanci.. Uvek su tu neke iritirajuce gluposti, zbog kojih gube mušterije.. A to da su inovativni to svakako jesu..Da, mada sam taj motor isto može da ide veoma dugo. Generalno je i Fiat veoma uspešan s dizelima. Uostalom, oni su prvi uveli common rail.