Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.822
No, no. Gospodin Dinkic je govorio o 200.000![]()
Dinkic je sranje. A i on nije mogo da predvidi da ce autoprodaja da ode u k****.
Ta brojka je za one koje se nadaju da zastava moze i sama bez fiata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si zeleo da me ispravish do kraja, osim nebi morao si da ispravih i ono bi (kaze se bih, ja bih) ili to pravilo nisi sam znao.
Nije mi cilj da jurim svachije tipfelere u pola jedan nocu, i na taj nachin da dokazujem neku svoju superioronost (shta li vec) u diskusijama, pa stoga i sebi dozvolim da pogreshim u brzini.
A i dalje ne shvatam zashto si protiv testova, oni su napravljeni za sve ljude, bez obzira na obrazovanost i starosnu dob, vrlo je moguce da i matorac bez obrazovanja na istom testu ''pobedi'' fakultetski obrazovanog japija!
Ovo je vrhunac neznanja... Recenica je glasila "Birao bi bistre radnike koji nebi da naprave kurcshlus na extra sofisticiranom skupocenom robotu."... "bih" je samo za prvo lice... Ovde se radi o "bistrim radnicima", znaci "oni", trece lice... I onda se kaze "bi"... Ono prvo sto si pogresio nije strasno... Ali, ovo kad hoces nekog da ispravljas, a ne znas, to je vec strasno!!!
..
Test nikako nije smeo biti isti za sve... Kako dati isti test jednom ekonomisti, jednom inzenjeru i jednom radniku... Ne rade oni iste poslove i nema razloga da se ispituje njihovo opste znanje... Koga to briga... Svi su oni strucni za neke poslove, i trebalo je ispitivati njihovu strucnost... Ovo je bio idealan paravan da bas nestrucni ljudi prodju...
mnogi bi ovde voleli da se fabrici FIAT zatre i seme i pleme u SEKI, samo kako bi mogli da prebace Dinkicu o neispunjenom obecanju...
To ti je brale srpski mentalitet!
sad si prolupao, pa ovde je subjekat (JA) a ne bistri radnici - shto je objekat u rechenici. Stoga se kaze: (ja) birao bih (koga) bistre radnike.
"Birao bi bistre radnike koji nebi da naprave kurcshlus na extra sofisticiranom skupocenom robotu."
Koji ne bi da naprave... Oni ne bi da naprave... Znaci trece lici "bi"... Ne moze nikako da bude "bih"...
...
Kao sto sam vec napisao,mozda je ovo sansa i za Zastavu,jer posle ovog braka iz racuna,ta nova firma ce biti najveca na svetu posle Tojote i zbog naseg polozaja,zbog relativno jeftine radne snage i malih troskova,mozda ce sefovi te nove firme odluciti da pocnu proizvodnju nekog manjeg modela i kod nas..iskreno se nadam da ce biti bas tako.
Ako se tako nesto ne desi,Zastavi nema spasa nego katanac,a to isto ocekuje i sve druge drustvene-drzavne firme koje jos uvek nisu privatizovane,dzaba strajk secenje prstiju i slicne gluposti........ne moze drzava vecno da kupuje socijalni mir i da finasira nesto sto nema nikakvu prodju na trzistu,zbog zastarelosti opreme i totalne nekonkurentnosti na evropskom i svetskom trzistu.
Pre nekoliko meseci sam citao,sta su napravili Nemci posle ujedinjenja,vrlo jednostavno,nesto sto je vredelo su zadrzali ,uveli novu tehnologiju i nastavili proizvodnju,a ono sto nije vredelo pisljiva boba,e na to su udarili katanac...bas tako mora napraviti i drzava Srbija,sto nema vise nikakvu perspektivu ,na to katanac i bager.