Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Moj fetis su zaista lepe muske šake.Verujem da svi fetisi,imaju sigurno neke dodire sa psihologijom,upravo zbog onoga zbog cega volimo bas to nesto,a ne nesto deseto.Kao i sve na svetu,sve ima neki koren i "okidac" u nama samima,samo ga treba znati rastumaciti.Isto ti je to,kao i zasto nas privlaci bas taj tip licnosti,ne neki drugi...Patak je to tamo lepo objasnio,meni se cini.Moj fetis su lepe i velike muske ruke,i verovatno mi se zato dopada,jer mi to oslikava neku sigurnost..pa zamislite,moju malenu rucicu u njegovim divnim rukama?Pa,kada ti tim divnim dlanom,kao da su jastuci pomilki obraz ili po kosi?Ne umem ja to da objasnim najbolje.Svakako da to meni oslikava neku unutrasnju zelju da neko te voli,pazi i mazi,bas kao malo vode na dlanu,neka emotivna sigurnost..,pa ne kazu ljudi bez veze frazu,u sigurnim si rukama..jer ruke umeju da greju i da utese,da zagrke..ne znam,meni se eto to dopada.Svakako da nije presudno,ali eto..volim lepe sake kod muskaraca.
Auuuu, pa ti mi nebi iz kuce izlazila da me vidis.......nisam znao ja za to.....ja mislio da postoji ono otkidanje na lepe usne ....pa se nadao da je to slucaj kod mene...
A u vezi servisa...
Ako dodjes i kazes moji podaci su u tom i tom direktorijumu , njih spasite, velika sansa, tj kod mene ti nista nece biti pregledano.
Ali ko to od musterija radi...mali broj....Nego dodju i kazu imam podatke svuda po racunaru, koristim programe taj i taj i taj....i ti onda snjuvas, my doc, prog files itd..profiles...
A za poslovan laptop, ja bas cenim ljude koji su nemackog tipa, znaci ni vise ni manje nego sto treba...
Covek koji racuna smesu za ishranu stoke svoj laptop koristi kao alat, ne kao sentimentalnu stvar...diler automobila, ...agronom....veterinar....ima ih puno kod mene koji su striktni i da ti kazem vrlo brzo se opare.....komentari su im da im je laptop srecne ruke...