FEST 2014

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Jednom davno sam citala neki clanak o ljubavi. Na koji film te decko pozove znaci to misli o tebi. Tada sam bila mala devojcica i verovala sam u bajke. Danas ne mislim da moze tako lako da se odredi necija misljnje na osnovu filma. FEST je odavno postao jedan dogadjaj na koji ljudi idu da bi bili vidjeni. Ipak, mene je decko pozvao u bioskop. Treba da gledamo neki film sa nekim crncem, koji je rob, pa kao nesto pbegne, pa ga uhvate, pa se ispostavi da je to neka greska. Ne znam ni ja. Ne volim rasisticke filmove, a to je bas jedan od tih. Prstom se upire u belu rasu, koja je odgovorna za sve lose na ovom svetu. Da li je to tako? Ne bih bas rekla. Svi ljudi su rodjeni da zive, da se radjaju, umiru, vole, da imaju srecne trenutke, da imaju tuzne trenutke.
Dakle, decko me je pozvao u bioskop.
Na koji film biste izveli svog decka/ devojku? Zelela bih da ovo bude opustena tema, posto mnogo volim ljubavne filmove.:heart:

Zato sto na kraju kad svi poumiru iz specijalisticke jedinice da bi izvukli Rajana iz rata posto su mu vec poginula 3 brata, i kad Tom Henks (glavni lik) umire nakon sto je ubio tenk, kaze mu: "zasluzi ovo". To je taj rad...:ok::heart:;) Znaci, izvedite VreluCicu na film, da se pokida od emocija.

Poslednja izmena:
Zato sto na kraju kad svi poumiru iz specijalisticke jedinice da bi izvukli Rajana iz rata posto su mu vec poginula 3 brata, i kad Tom Henks (glavni lik) umire nakon sto je ubio tenk, kaze mu: "zasluzi ovo". To je taj rad...:ok::heart:;) Znaci, izvedite VreluCicu na film, da se pokida od emocija.

:heart:
Gledala sam taj film, ali mi je onaj Met Dejmon odvratan, pa se nesto i ne secam. Ne podnosim muskarce s prcastim nosem.:heart:

Back