Fernando Verdasko

Odigrao je sjajan mec...izmucio je do kraja 1. tenisera svijeta...izbacio je finalistu...dosao je u polufinale Grand Slama...

Mislim da je izuzetno dobar...a i treba jos neki ljevak da ima svoju temu osim Nadala:D:D:D

Naravno, sacekacemo da vidimo kako ce igrati dalje u ovoj sezoni...

P.S. Nemojte da se vrijedjate:) Nije u redu...mozda pricate ruzne stvari ljubavi vaseg zivota...poslije ce da vam bude zao:D

:)

Dooobroo,necemo se vise vredjati,bar ne na temi o Verdasku (i Ani).

U svakom slucaju,cekam da prodje par meseci i da vidimo sta cemo pisati o Verdasku.Cek,a sto onda Marej nema neku svoju temu,Davidenko,pa ljudi su uradili cini mi se mnogo vise od Verdaska u zivotu i okolini...Karlos Moja je uzeo cak i neki GS,Lejton Hjuit je dve godine zavrsavao kao prvi na ATP listi...Trebalo bi i o njima otvoriti temu,zar nije tako? :p :p :p

:)

Dooobroo,necemo se vise vredjati,bar ne na temi o Verdasku (i Ani).

U svakom slucaju,cekam da prodje par meseci i da vidimo sta cemo pisati o Verdasku.Cek,a sto onda Marej nema neku svoju temu,Davidenko,pa ljudi su uradili cini mi se mnogo vise od Verdaska u zivotu i okolini...Karlos Moja je uzeo cak i neki GS,Lejton Hjuit je dve godine zavrsavao kao prvi na ATP listi...Trebalo bi i o njima otvoriti temu,zar nije tako? :p :p :p

Da znas da si u pravu, zasto ne postoje teme o svim tim igracima koje si ti pimenuo?
Samo, što ti nisi otvorio teme o tim igračima? Što napadaš druge? Ako ti se piše o njima ti lepo otvori teme o tim igračima,nemoj na mojoj temi da pišeš o tome i da je pretvaraš u spam.
Meni se pisaolo o Verdasku, sjajno se pokazao, pregledala sam sve teme na 2 stranice ovog pdf-a i nisam našla nijednu temu o njemu. Otvorila sam je. Kad otvoriš teme o Moji i Hjuitu sigurna sam da će na njima imati ko da piše. :)

Tema sa pocetka godine,no ne marim,lijepo ,uspjesno je tada napredovao.
Malo sam ga osmotrila poslije veze sa nasom Anom ,nasom princezom.Vremenom sam pronasla neke sinpatije za Fernanda Verdaska,i pratim ga sa sinpotijama .:)

Urose ja te opet pitam.
Da li si ti uopste gledao DRUGI set ili si samo pogledao rezultat pa zato tao govoris?
On je uzeo set 6.1 rado NOLETOVIH neiznudjenih gresaka ;).

A zbog cega je Nole pobedio Verdasca?
Takodje zbog gresaka Verdasca,ceo mec je zavisio od Verdasca da nije bilo toliko gresaka Novak ne bi pobedio,nema sanse....
I gledao sam ceo mec....

Nmg da verujem da je izgubio....Da nije bio povredjen samleo bi Djokovica kao u 2 setu...Bolji je izgubio..:dash:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Нисам била овде, када се одржавао овај меч,
па да одмах ово коментаришем...

Више је него очигледно (макар је то само моје мишљење)
да је Вердаско тотално флипнуо са оним имитирањем Надала.
Покрети су му као његови, па онда поставља оне флашице са водом и
соком онако ИСТО као што чини Надал,....па је на крају
имао исто повреду стомака,...па је исте покрете, гримасе лица,
"болне",............ чинио као Надал!

Ноле,................ЧЕСТИТАМ ти!!!:heart:

.

Back