gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne trazim mu zenku da bih profitirao, vec da bi njemu bilo lepse
Planiram na leto da napravim veliki kavez u dvoristu sa podzemnim tunelima i bazenom, da ne provode ceo dan izmedju cetiri zida, a cilj mi je da imam 10-ak komada jer ih naprosto obozavam.
Zveroljube mozda mozemo da se nesto dogovorimo. Na obostranu tj. cetvorostranu korist. Ja sam pre oko 3 meseca kupio muzjaka preko preporuke Zlotvora. I moram priznati da nam ne ide. Malisa me previse grize, i ne samo previse nego je poenta u prejako. Znam da ce Zlotvor da me prekori sada i zahvaljujem ti se Dragana na pomoci i savetima, ali bolje da nadje bolji dom tj vlasnika od mene. Od dodatnih informacija malisa je kastriran, star je malo manje od godine. Ne smrdi (to zaista nije problem). Navikao se na povodac za macice posto ga njime setam po cimerskim sobama koje nisu feret proofovane. Lud je za krpenim stvarima.
Da je zenka, ne bi bilo problema, kupio bih je.
Iako slusam price kako su nekastrirani muzjaci agresivni prema kastriranim, sa Zverkom imam drugacije iskustvo. Bio je u drustvu kastriranog muzjaka i nije bilo problema.
Prema tome, ako ti treba neko da ga pricuva na par dana, nece biti problema (bice mi zadovoljstvo).
Ako zelis da ga udomis (poklonis), uzecemo ga.
Ako mislis da ga prodas,mogu da se raspitam, ali ne mogu nista da obecam
Huh, pa probao sam sa NE, sa KEKEKE, sa hvatanjem, sa vracanjem u kavez, sa ignorisanjem i ja sam gotovo siguran da on shvata sta ne sme samo sto to ipak radi. Posle n-tog pruzanja ruke da je omirise kada ga pustam iz kaveza on me ugrize bez upozorenja. :`( Vrlo lepo znam da prepoznam ponasanje pasa i pomalo macaka i kod njih vidis kad ces da dobijes pecku. Kod ovog nema. Ne mogu da imam ljubimca kome ne mogu da verujem. Nije da se plasim bas ali osecam "nesigurnost" kada ga mazim, a za ljude koji mi dolaze u goste i da ne pominjem. Svakog je morao da overi.![]()
E sad sto se tice poklanjanja, da budem otvoren, on nije bio nimalo jeftin za start. Ne zelim nikako da zaradim na njemu, ali barem da isplatim deo same pocetne cene (5000) i kastracije (2000). Ako mislite da vam to odgovara ili ako znate nekoga javite. U svakom slucaju nije bas hitno. Necu ga gurnuti u fioku ili izbaciti na ulicu.![]()
@Zveroljube
sto se grebanja tice; nadam se da znas da mu tu i tamo trebas skratiti nokte
i kako se to radi...kako ne bi upao u ozbiljnu nevolju...
Huh, pa probao sam sa NE, sa KEKEKE, sa hvatanjem, sa vracanjem u kavez, sa ignorisanjem i ja sam gotovo siguran da on shvata sta ne sme samo sto to ipak radi. Posle n-tog pruzanja ruke da je omirise kada ga pustam iz kaveza on me ugrize bez upozorenja. :`( Vrlo lepo znam da prepoznam ponasanje pasa i pomalo macaka i kod njih vidis kad ces da dobijes pecku. Kod ovog nema. Ne mogu da imam ljubimca kome ne mogu da verujem. Nije da se plasim bas ali osecam "nesigurnost" kada ga mazim, a za ljude koji mi dolaze u goste i da ne pominjem. Svakog je morao da overi.![]()
E sad sto se tice poklanjanja, da budem otvoren, on nije bio nimalo jeftin za start. Ne zelim nikako da zaradim na njemu, ali barem da isplatim deo same pocetne cene (5000) i kastracije (2000). Ako mislite da vam to odgovara ili ako znate nekoga javite. U svakom slucaju nije bas hitno. Necu ga gurnuti u fioku ili izbaciti na ulicu.![]()
Nista se ti ne brini za nas, secemo mi nokte redovno, samo ne razumem svrhu poruka koje mi upucujes.
Sticem utisak, nadam se da gresim, pisanu rec je lako pogresno razumeti, da ti iz nekog razloga smeta sto nemam problema sa Zverkom, sto je pitom, sto ne ujeda i ne grebe...
Pogledaj zadnjih par postova koje sam napisao i tvoje odgovore na njih ako ti nije jasno odakle mi takav utisak.
Kao sto rekoh, nadam se da sam te samo pogresno razumeo