FENSI!

E nesto me bas zanima.....sta mislite o muskarcima fenserima (ne mislim na ono "ma to su fegeti") da li bi se neko od vas nekad obukao fensi (cipelice, isprane farkice, providne majcice itd....). Kakva bi bila reakcija drustva? Kakva bi bila reakcija devojaka? Sta mislite o muskarcima koji idu u solarijum? Ja sam se mozda jednom obukao fensi, ali se to ne vazi (mala matura). :D :D :D Inace, nikad ne bi isao u solarijum, mada nemam nista protiv onih koji to rade, sve dok je u granicama lepog. Jednom me devojka zvala da idem s njom u solarijum (bas me zanima sta je htela......).

E da,
pod fensi sam mislio na muskarce koji su heteroseksualci, a ne na pe*ere kao Deen, Boshko itd........ jer homoseksualce i druge nastrane i izopacene likove mrzim iz dna duse.

E ali ovde se najvise prica o "ribama" fenserkama skoro niko nije pomenuo tipove . pa oni su smesni za medalju . pantalonice majcica i naravno telefoncic oko vrata . sto se Novog Sada tice fensi i u trendu je izlaziti u Times itd. e meni se oni gade ,a ribe sve kanarinci jedna lici na drugu isfolirane do bola . fujjjjjjjjjjjjjj
ali nije bas skroz istina da ce momci pre prici tako nekom fensi kanarincu nego prilaze i normalnim devojkama znam za jednu koja se nekako pojavila u mom drustvu kako je prosla , dobila je odmah sut u guz. zavisi i od momaka i fensi gari ce sigurno prici kanarincu ,a ne nekoj nomrlano obucneoj devojci .

fancy je neciji nacin zivota,ono gledanje sa visine...meni su firmirane stvari super,kao i te boje,ali ako u tome izgledas kao normalan covek a ne ko setajuca lutka iz terranove (koju pod hitno treba zatvoriti).mrzim one 3pove tipa:ovo moras da imas! ili jos gore:moram ovo da kupim jer to svi nose! kad vidim takve ljude... :cry:

Ocekivao sam da cete tako nesto reci.... Manje vise se slazem sa vama, mada mi je nebitno da li je riba fenserka ili ne, ako mi se svidi na prvi pogled. Ali uglavnom ne volim fenserke jer su GLUPE (cast izuzecima!). Sto se tice tipova ima mnogo vise njih koji su fensi ali im dobro stoji. Verujte mi, zivim u NS, i obisao sam sve lokale koje mi godine dozvoljavaju da obidjem. Jako retko se desi da vidim nekog muskarca fensera ciji je imidz los, odnosno ciji se komadi odece ne slazu. A Times i Sport su leglo raznih fegeta i fensica. Inace, po meni, najbolje obucene ribe su u Sobi (ne pitajte kako sam upao) :D :D :D . U vezi male mature: nosio sam Diesel cipelice, Levis farkice i Sean John majicu koju sam narucio iz USA, i dobro mi je stajalo. Valjda doticne marke nisu toliko bolesne :) . Inace nisam opsednut markama, i oblacim se casual/occasional (ko zna sta to znaci, shvatice).

Ocekivao sam da cete tako nesto reci.... Manje vise se slazem sa vama, mada mi je nebitno da li je riba fenserka ili ne, ako mi se svidi na prvi pogled. Ali uglavnom ne volim fenserke jer su GLUPE (cast izuzecima!). Sto se tice tipova ima mnogo vise njih koji su fensi ali im dobro stoji. Verujte mi, zivim u NS, i obisao sam sve lokale koje mi godine dozvoljavaju da obidjem. Jako retko se desi da vidim nekog muskarca fensera ciji je imidz los, odnosno ciji se komadi odece ne slazu. A Times i Sport su leglo raznih fegeta i fensica. Inace, po meni, najbolje obucene ribe su u Sobi (ne pitajte kako sam upao) :D :D :D . U vezi male mature: nosio sam Diesel cipelice, Levis farkice i Sean John majicu koju sam narucio iz USA, i dobro mi je stajalo. Valjda doticne marke nisu toliko bolesne :) . Inace nisam opsednut markama, i oblacim se casual/occasional (ko zna sta to znaci, shvatice).

bleach:
The Last Unicorn:
Bleak WinterFullMoon:
ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama :lol:

Sad si me podsetio na jednu tesku zrtvu mode iz mog odeljenja!:?
ma nabolje je to u kombinaciji sa stiklama :roll:
ali... sto se tice drecavih boja :lol:
imam drugaricu kanarinca :lol: :lol:
hehe... a da vidis prave kanarince... :lol: Devojka hoce da postane plavusa, ali kosa joj ispadne zuta ko... ko... pa ko kanarinac (+ vuce malo na narandzanstvenu :lol: )... haos :lol:

Alexandra9:
bleach:
The Last Unicorn:
Bleak WinterFullMoon:
ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama :lol:

Sad si me podsetio na jednu tesku zrtvu mode iz mog odeljenja!:?
ma nabolje je to u kombinaciji sa stiklama :roll:
ali... sto se tice drecavih boja :lol:
imam drugaricu kanarinca :lol: :lol:
hehe... a da vidis prave kanarince... :lol: Devojka hoce da postane plavusa, ali kosa joj ispadne zuta ko... ko... pa ko kanarinac (+ vuce malo na narandzanstvenu :lol: )... haos :lol:
Jaoooo... :roll: Zar kosa?
Ja sam pricala "samo" o odeci. Sve moguce drecave boje koje ti padnu na pamet (racunaj i najludje snove tj. kosmare) ukombinovane jedna s drugom... po principu da ih ima sto vise...
pa tako svaki dan...
a celo odeljenje se zali na oci kad gleda u tom smeru :lol:

:D :D Znaci svaka devojka koja zeli da izgleda moderno, i prati modu (sto sasvim prilici jednoj (novosadskoj) tinejdzerki); je fensi? eee, vise devojke ne mogu ni "lepo" da se obuku, a da je odmah ne proglase fensikom... 8)

MinM_4Life:
:D :D Znaci svaka devojka koja zeli da izgleda moderno, i prati modu (sto sasvim prilici jednoj (novosadskoj) tinejdzerki); je fensi? eee, vise devojke ne mogu ni "lepo" da se obuku, a da je odmah ne proglase fensikom... 8)

Molim te obrazlozi svoju konstataciju tako sto ces naci citat u kom je navedena gorepomenute tvrdnja :?

MinM_4Life:
Svako ima svoj stil, svoj ukus... Ima pozera, ima onih koji odredjene stilove i pravce kritikuju, a ima i onih koje je bas briga sta drugi misle...

Gde ti zelis da spadas? Zasto uopste treba da te bude briga ako neko kaze: ,,Vidi onu fenserku ili sta vec''? Furaj svoj fazon, postuj tudj ali i svoj ukus... i to je to...
and, peace people... 8) (+dva prsticja)

Alexandra9:
MinM_4Life:
Svako ima svoj stil, svoj ukus... Ima pozera, ima onih koji odredjene stilove i pravce kritikuju, a ima i onih koje je bas briga sta drugi misle...

Gde ti zelis da spadas? Zasto uopste treba da te bude briga ako neko kaze: ,,Vidi onu fenserku ili sta vec''? Furaj svoj fazon, postuj tudj ali i svoj ukus... i to je to...
and, peace people... 8) (+dva prsticja)

Potpuno se slazem...

MinM_4Life:
Pa, lepi, mudri odgovori, nema sta, ALI... :D
Jeste da rec "fensi" TREBA da predstavlja nesto elegantno, al to (u NS-u posebno) sigurno nije slucaj... Po mom shvatanju "fensi riba" je svaka doterana devojka (markirana odeca, roze i svetlo plave boje...) a ne daj Boze jos i da je kvarcovana plavusa! I aj sad sto ih tako nazivaju, ali fazon je taj sto, koliko sam ja shvatila, rec "fensi" ustvari znaci: sponzorusica,kurvi*ca,klasicna glupacica (ako je u pitanju devojka); pedercic, ili bar vuce ka homoseksualnosti (ako je u pitanju decko)!
ZASTO? Zasto sad ja (koja vise od svega mrzi sponzoruse, i klinke koje se nakvarcuju i ofarbaju u plavo, navuku minic i shpicaste "ribarske" cizme da bi bile "COOL" (sto naravno nisu)); jedno vece ako odlucim da se doteram i obucem nesto lepo, elegantno i moderno, odmah samim tim sam FENSI (ali u znacenju sponzika, fufa i ne znam sta ja)?? UZAS....
I ajde tipovi priznajte da, ma sta govorili za "fensi" devojke, pre biste prisli jednoj takvoj nego normalno (sad zavisi sta je po vama normalno) obucenoj devojci (recimo koja je u farkama (obicnim), dukserici, ili nekoj regular majici, ili sl.)????
Pa nisi u pravu...bar u mom slucaju
Mrzim te isfolirane tipove...odvratnni su

Back