Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sve to prevedes na srpski-KICHERICA!DJ_MaRe:FANCY- engleska rec za nesto sto je lepo...
kod nas pocela da se koristi neke 2000... u pocetku iz zargona za takodje nesto lepo, ali vrlo brzo je pridobila znacenje za etiketiranje ortaka koji nose odecu tipa TAKINI (namerno na srpskom) tresu, i patike spiderice, a od muzike se loze na narodnjake i vise po takvim mestima troseci tatine pare...-sve ovo vazi i za ribe(da ne duzim kako se one oblace, to svi znaju)...
uglavnom, kakav je ovaj nas srpski narod, i tu je rec morao da preuzme iz engleskog, i da je svojim ponasanjem totalno upropasti...
nadam se da sam ti dao dovoljno krutu definiciju 8)
DJ_MaRe:FANCY- engleska rec za nesto sto je lepo...
)
Electra:Ja ne mogu da shvatim neke svoje poznanice... recimo, verovatno ste primetili da se nose, medju fenserkama, naravno, one ogromne plasticne mindjuse u 1001 drecavoj boji... kao uostalom i ostali nakit... e pa... njima to, tim koje ja znam, nije bognznakako lepo, ,,ali zaboga, pa to je moderno!''
![]()
![]()
![]()
Shinoda:Ljudi koji nemaju svoj stil, jedini cilj im je da budu lepi...!!!![]()
PO SVAKU CENU!!!!!!!!!!!!!! :x
Bleak WinterFullMoon:Electra:Ja ne mogu da shvatim neke svoje poznanice... recimo, verovatno ste primetili da se nose, medju fenserkama, naravno, one ogromne plasticne mindjuse u 1001 drecavoj boji... kao uostalom i ostali nakit... e pa... njima to, tim koje ja znam, nije bognznakako lepo, ,,ali zaboga, pa to je moderno!''
![]()
![]()
![]()
ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama![]()
Kada sam prvi put videla jednu devojku da to nosi pomislila sam da je to skinula sa neke lutke...Electra:Ja ne mogu da shvatim neke svoje poznanice... recimo, verovatno ste primetili da se nose, medju fenserkama, naravno, one ogromne plasticne mindjuse u 1001 drecavoj boji... kao uostalom i ostali nakit... e pa... njima to, tim koje ja znam, nije bognznakako lepo, ,,ali zaboga, pa to je moderno!''
![]()
![]()
![]()
Alexandra9:Kada sam prvi put videla jednu devojku da to nosi pomislila sam da je to skinula sa neke lutke...Electra:Ja ne mogu da shvatim neke svoje poznanice... recimo, verovatno ste primetili da se nose, medju fenserkama, naravno, one ogromne plasticne mindjuse u 1001 drecavoj boji... kao uostalom i ostali nakit... e pa... njima to, tim koje ja znam, nije bognznakako lepo, ,,ali zaboga, pa to je moderno!''
![]()
![]()
![]()
Sta je sledece? Sara Kejt moda? (ne znam kako se pise po engleski)... :wink:
Black_Swan:Alexandra9:Kada sam prvi put videla jednu devojku da to nosi pomislila sam da je to skinula sa neke lutke...Electra:Ja ne mogu da shvatim neke svoje poznanice... recimo, verovatno ste primetili da se nose, medju fenserkama, naravno, one ogromne plasticne mindjuse u 1001 drecavoj boji... kao uostalom i ostali nakit... e pa... njima to, tim koje ja znam, nije bognznakako lepo, ,,ali zaboga, pa to je moderno!''
![]()
![]()
![]()
Sta je sledece? Sara Kejt moda? (ne znam kako se pise po engleski)... :wink:
Sarrah Kay-pa to bi bilo slatko,one njene pantalonice su super
Bleak WinterFullMoon:ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama![]()
The Last Unicorn:Bleak WinterFullMoon:ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama![]()
Sad si me podsetio na jednu tesku zrtvu mode iz mog odeljenja!:?
Electra:Da, i to definitivno nije nesto cime se mozemo ponositi... :?
Vec kada si spomenula bebi plavu i rozu varijantu... Cula sam da je jedna devojka otisla u ,dvoriste' tako skockana... Nadam se da je ostala ziva...MinM_4Life:Pa, lepi, mudri odgovori, nema sta, ALI...![]()
Jeste da rec "fensi" TREBA da predstavlja nesto elegantno, al to (u NS-u posebno) sigurno nije slucaj... Po mom shvatanju "fensi riba" je svaka doterana devojka (markirana odeca, roze i svetlo plave boje...)
ma nabolje je to u kombinaciji sa stiklamaThe Last Unicorn:Bleak WinterFullMoon:ma najbolje su one vunene shtucne koje se tako genijalno slazu sa sportskim (mahom bokserskim) patikama![]()
Sad si me podsetio na jednu tesku zrtvu mode iz mog odeljenja!:?