Fenomeni...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Udjes na fb... i citas:"Jelena Zoran Dragan Milica Petrovic" i vidis sliku dvoje dece na profilu, sliku te iste dece na coveru... njihovu prvu kaku, zub, cipelicu, kasicu, 98 slika u jednoj pozi, diplomu od zubara, peticu iz matematike, diplomu iz skole engleskog, citate vladike itd...
udjes kod druge: pas sa kapicom i tortom, puni 6 godina...
udjes kod trece: ona pise kako njeno dete niko u vrticu nece zlostavljati, i kako je mami drugog deteta pretila da ce je prebiti... pa okaci sliku svete Petke i misli Isusove... jer pobogu muz joj pop... vera religija itd...

Sta vas sve odusevljava na drustvenim mrezama?

Udjes na fb... i citas:"Jelena Zoran Dragan Milica Petrovic" i vidis sliku dvoje dece na profilu, sliku te iste dece na coveru... njihovu prvu kaku, zub, cipelicu, kasicu, 98 slika u jednoj pozi, diplomu od zubara, peticu iz matematike, diplomu iz skole engleskog, citate vladike itd...
udjes kod trece: ona pise kako njeno dete niko u vrticu nece zlostavljati, i kako je mami drugog deteta pretila da ce je prebiti... pa okaci sliku svete Petke i misli Isusove... jer pobogu muz joj pop... vera religija itd...

mene nista smuci mi se od sitne dece

a zar nije i takav vas zajednicki profil?

Nerviraju me ljudi koji svaki dan postave po nekoliko objava sa raznih stranica, koji stalno kace neke glupave videe. Zatim oni sa po 1000 slika dece, slika sa letovanja i zimovanja, slika iz parka, kafica, sa ulice...Uglavnom me preterivanje nervira ali dobro je sto takvi mogu da se otprate.
A volim stranice Pujo Sotka, Rakijestina, Pomazimo konje Zvonka Bogdana i slicne

Isto,svako cije mi objave ne odgovaraju a u listi mi je prijatelja ja ukinem pracenje, i mirna backa :lol:
Al ja imam sistem da su mi na fejsu u listi samo oni koje znam uzivo, pa i nemam onda mnogo onih cije me objave i lajkovi ne odgovaraju

Ja licno najvise pratim stranice sa mackama i nauku, ja sam od onih sto lajkuju non stop razne stvari vezane za macke, kome ne odgovara nek me anfolovuje i svima lepo :lol:

odusevljava me upravo mogucnost da budes ono sto jesi, pa ako nekoga interesuje, pratice, a ako ne nece :aha:

ono sto me razocarava je zluradost onih koji to kometarisu ovako ironicno, misleci, valjda, da su bolji, a zapravo ruzno kometarisu ljude koje su izabrali da im budu fb prijatelji
da nisu toliki licemeri, ne bi (i dalje) bili fb prijatelji sa ljudima koje ocigledno preziru :roll:

Cicak, ovako ogovaras na fb/u i nas sa Krstarice? :lol:

Poslednja izmena:

pa sta znam, kad vec pominjes slike dece u hiljadu poza, meni su se najvise dopale fotke gde ti dojis decu

1) nateraste me da odem na fejs
2) čude me ljudi koji (ustvari znam samo jednu osobu koja to radi) koja stavlja selfi uvek iz iste poze...svaki dan......msm dobro videli smo i šta sad?

inače, svaki dan oslazim na fejs i slabo bilo šta objavljujem, samo posmatram
a onda me ljudi pitaju,: gde si ti na fejsu, poslala bih ti poruku , a tebe nema...
ma kažem tu sam ja..

...a oduševljava me još jedan fenomen.
kad objavim nešto na fejsu, (neke copy paste objave koje se ne odnose ni na koga konkrreno) nakon pola sata dobijem tel. poziv: alo a šta ti to objavljuješ zašto i kako, šta ti to znači i šta si pod tim podrazumevala, šta je pisac hteo da kaže
rekla sam, ako imaš neki komentar možeš ga i na fejsu objaviti
to mi se dva puta desilo, drugi put negde 2010. god.
od tad, zapravo i ne volim objavljujem.

Poslednja izmena:
inače, neki ljudi toliko ozbiljno shvataju taj fejs, da je to zabrinjavajuće
zbog nekog tamo lajka, u stanju su da prekunu dugogodišnju vezu.

- - - - - - - - - -

...i da...zaista, to jeste društveni fenomen, čičak, pravi si naslov temi dala.

nije persiranje nego mnozina

mm i ti

tvoj muz i ja nemamo zajednicki profil

:zcepanje:
E, stvarno niste normalni... :heart:

- - - - - - - - - -

Isto,svako cije mi objave ne odgovaraju a u listi mi je prijatelja ja ukinem pracenje, i mirna backa :lol:
Al ja imam sistem da su mi na fejsu u listi samo oni koje znam uzivo, pa i nemam onda mnogo onih cije me objave i lajkovi ne odgovaraju

Ja licno najvise pratim stranice sa mackama i nauku, ja sam od onih sto lajkuju non stop razne stvari vezane za macke, kome ne odgovara nek me anfolovuje i svima lepo :lol:
:roll:

Salim se! :zag:

- - - - - - - - - -

Ja davim sa decom i bebama. Kada mi je nesto vezano za njih slatko- podelim. Podelim ono sto me raznezi ili razvuce osmeh. Recepte i vezbe cuvam samo za sebe :lol:

Back