Fenomen zvani - kosu čupam, oči vadim

ja ne vidim potrebu stvarno za tim nekim stalnim potenciranjem (ne tvojim) nekih umišljenih klanova.
ako se nekoliko njih dobro slaže, imaju isti smisao za humor,
imaju ista shvatanja života, jednostavno, lepo se kapiraju i druže međusobno,
ne razumem zašto je to, odmah, neki klan?
mislim, ako se ne složim s nekim, pa uđem u raspravu, i onda se uključi neko s kim se ja družim, to automatski znači da je "klan" stigao da me brani, šta?
ne pomislite li nekad da bi se taj moj drugar i bez mene možda raspravljao sa istom tom osobom, jer se, kao ni ja, ne slaže sa njom?
a ne da bi meni "činio"?

eto, hipotetički, i ti i kurir se lepo slažete, svakako bi pre došlo do neslaganja između mene i njega nego između tebe i njega.
i onda ja tebi stanem na žulj, pa samim tim stanem i đokici, jer sam, npr. rekla nešto što se njemu ne sviđa.
i onda se vas dvoje sporečkate sa mnom.
to vas ne čini nikakvim glupim klanom, već prosto - istomišljenicima.

moraš shvatit da novijim članovima treba da se ušemiš, a i dva para sviježih ociju mozda vide nešto što zaista zna bit ustaljeno..

ALI .. to ga ne bi trebalo dirat , samo to ..

ja ne vidim potrebu stvarno za tim nekim stalnim potenciranjem (ne tvojim) nekih umišljenih klanova.
ako se nekoliko njih dobro slaže, imaju isti smisao za humor,
imaju ista shvatanja života, jednostavno, lepo se kapiraju i druže međusobno,
ne razumem zašto je to, odmah, neki klan?
mislim, ako se ne složim s nekim, pa uđem u raspravu, i onda se uključi neko s kim se ja družim, to automatski znači da je "klan" stigao da me brani, šta?
ne pomislite li nekad da bi se taj moj drugar i bez mene možda raspravljao sa istom tom osobom, jer se, kao ni ja, ne slaže sa njom?
a ne da bi meni "činio"?

eto, hipotetički, i ti i kurir se lepo slažete, svakako bi pre došlo do neslaganja između mene i njega nego između tebe i njega.
i onda ja tebi stanem na žulj, pa samim tim stanem i đokici, jer sam, npr. rekla nešto što se njemu ne sviđa.
i onda se vas dvoje sporečkate sa mnom.
to vas ne čini nikakvim glupim klanom, već prosto - istomišljenicima.

...pa da...dosta nas se privatno poznaje i druzi i onda, naravno, kada mi diraju drugaricu ili druga ja dodjem kao backup:mrgreen:...u tome je cela caka...ali to nije razlog za postavljenje uvredljivih tema...mislim ne poznajem one devojke sa prethodne strane ali su pravu samo nisam htela da se mesam...nije to ok zaista...ali whatever:mrgreen:

...pa da...dosta nas se privatno poznaje i druzi i onda, naravno, kada mi diraju drugaricu ili druga ja dodjem kao backup:mrgreen:...u tome je cela caka...ali to nije razlog za postavljenje uvredljivih tema...mislim ne poznajem one devojke sa prethodne strane ali su pravu samo nisam htela da se mesam...nije to ok zaista...ali whatever:mrgreen:

pa, ja ne dolazim kao back up svesno,
ja jednostavno reagujem, jer nas nerviraju isti ljudi,
a na gluposti ne umem da ćutim. :mrgreen:

pa, ja ne dolazim kao back up svesno,
ja jednostavno reagujem, jer nas nerviraju isti ljudi,
a na gluposti ne umem da ćutim. :mrgreen:

...ja ocutim mahom...mislim sto da se cimam briga, neko voli da misli neka misli ako mu je lakse i lepse...cela ova tema je takva pa se oko toga i vodila polemika...pa ne dolazis svesno zato sto delis stavove sa tim ljudima...od nepoznatih sasvim meni se uvek desava stanem na starnu goxija ne zato sto sto mi je drug na fb-u i sl. vec zato sto zaista uvek pomislim sta i on pa prakticno i zastupam svoj stav...isti slucaj i sa par devojaka odavde i sa par cura sa mode i sa Blajbijem...to su similarni ljudi o tome se radi...

Back