Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne vidim potrebu stvarno za tim nekim stalnim potenciranjem (ne tvojim) nekih umišljenih klanova.
ako se nekoliko njih dobro slaže, imaju isti smisao za humor,
imaju ista shvatanja života, jednostavno, lepo se kapiraju i druže međusobno,
ne razumem zašto je to, odmah, neki klan?
mislim, ako se ne složim s nekim, pa uđem u raspravu, i onda se uključi neko s kim se ja družim, to automatski znači da je "klan" stigao da me brani, šta?
ne pomislite li nekad da bi se taj moj drugar i bez mene možda raspravljao sa istom tom osobom, jer se, kao ni ja, ne slaže sa njom?
a ne da bi meni "činio"?
eto, hipotetički, i ti i kurir se lepo slažete, svakako bi pre došlo do neslaganja između mene i njega nego između tebe i njega.
i onda ja tebi stanem na žulj, pa samim tim stanem i đokici, jer sam, npr. rekla nešto što se njemu ne sviđa.
i onda se vas dvoje sporečkate sa mnom.
to vas ne čini nikakvim glupim klanom, već prosto - istomišljenicima.
ja ne vidim potrebu stvarno za tim nekim stalnim potenciranjem (ne tvojim) nekih umišljenih klanova.
ako se nekoliko njih dobro slaže, imaju isti smisao za humor,
imaju ista shvatanja života, jednostavno, lepo se kapiraju i druže međusobno,
ne razumem zašto je to, odmah, neki klan?
mislim, ako se ne složim s nekim, pa uđem u raspravu, i onda se uključi neko s kim se ja družim, to automatski znači da je "klan" stigao da me brani, šta?
ne pomislite li nekad da bi se taj moj drugar i bez mene možda raspravljao sa istom tom osobom, jer se, kao ni ja, ne slaže sa njom?
a ne da bi meni "činio"?
eto, hipotetički, i ti i kurir se lepo slažete, svakako bi pre došlo do neslaganja između mene i njega nego između tebe i njega.
i onda ja tebi stanem na žulj, pa samim tim stanem i đokici, jer sam, npr. rekla nešto što se njemu ne sviđa.
i onda se vas dvoje sporečkate sa mnom.
to vas ne čini nikakvim glupim klanom, već prosto - istomišljenicima.
...pa da...dosta nas se privatno poznaje i druzi i onda, naravno, kada mi diraju drugaricu ili druga ja dodjem kao backup...u tome je cela caka...ali to nije razlog za postavljenje uvredljivih tema...mislim ne poznajem one devojke sa prethodne strane ali su pravu samo nisam htela da se mesam...nije to ok zaista...ali whatever
![]()
izvini, ali nisam te baš najbolje razumela.
pa, ja ne dolazim kao back up svesno,
ja jednostavno reagujem, jer nas nerviraju isti ljudi,
a na gluposti ne umem da ćutim.![]()
.. par sviježih ociju ponekad puno bolje vide neku situaciju nego one koje su tu uglavnom prisutne.
Ja shvacam to njeno poimanje klanova..
Al ..mene to ne dira .
svadja na internetu je kao ucestvovanje na paraolimpijskim igrama- i kada pobjedis, opet si invalid
e, ovoga momenta ukidam praćenje ove teme, zamara me ovo.![]()