Bllade
Ističe se
- Poruka
- 2.706
ama treba ih pljuvati, sutati, ubijati, tjerati ..... itd... ama vise nemam ni ja snage za to.... druze ovo je bog zna koja tema po redu o turbo folku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jane, lepojko, ne znam za tebe, ali meni su ista oba 'fronta': pro- i protivfolkovski. Svi pljuju po drugima bez argumenata, a svi misle da je ona tuđa muzika zaostala. Apsolutno ne vidim intelektualnu razliku između jednih i drugih.Sweet_Jane:ova tema ce verovatno biti zanimljiva samo novim clanovima i onim koji nisu ucestvovali u ranijim raspravama...
Pa nash kako, svako misli za ono sto voli i slicno da je bolje od necega sto neko drugi voliDeteSunca:Jane, lepojko, ne znam za tebe, ali meni su ista oba 'fronta': pro- i protivfolkovski. Svi pljuju po drugima bez argumenata, a svi misle da je ona tuđa muzika zaostala. Apsolutno ne vidim intelektualnu razliku između jednih i drugih.
Biće da sam ja malo priglup pa ne vidim ništa loše u muzici, bilo kojoj...
MissyCharming'92:Necu da vredjam...ali brate kakvi su ti ljudi kojima takva muzika,prazna,povrsna,losa dopunjuje raspolozenje...i kako takvo krestanje moze da se nazove muzikom?
Pa zbog te njihove kritike tvojih grupa smatram da su svi isti. 'Oni' pljuju po 'ovima'. Ne znam da li si primetila koliko im je priča ista. Fino bih ti to demonstrirao i odglumio da smo sad zajedno, jer sam ih dobro skinuo :-D .Sweet_Jane:Pa nash kako, svako misli za ono sto voli i slicno da je bolje od necega sto neko drugi voli...nisam upoznala nekog ko nije takav... Mislim, ja sam npr veoooma tolerantna prema svakoj vrsti muzike i meni zaista nije problem da mi neko pusti gogu i sve to narodnjake ali ono sto mene nervira je sto ti koji mi pustaju narodnjake stalno govore "jao oni tvoji *Deathstars/Rammstein/Mr. Manson/Clash i sl* su totalno sranje kako mozes to da slusas, kad pustim nesto na mohilnom najtise moguce da bi samo ja mogla to da cujem neka ortakinja mi kao uzme mob da ga baci...i ja popizdim..al u sebi...i da joj kazem ne bi razumela
... Ali intelektualna razlika nigde ne znaci...moze neko da ima relativno nizak IQ i da bude sasvim uspesan u zivotu, kao i obratno... Ne znam na sta si mislio...btw, koje si godiste?
![]()
To stoji da su skoro svi isti...imaju slicne stavove i tako to...al opet mogu se mnogo razlikovati(kao npr. moje dve drugarice koje slusaju turbo folk i malo strani pop)... Mada ja nikad nisam pljuvala po narodnjacima u prisustvu ovih iz skole...(samo kad sam s ekipom koja slusa slicne stvari ko i jaDeteSunca:Pa zbog te njihove kritike tvojih grupa smatram da su svi isti. 'Oni' pljuju po 'ovima'. Ne znam da li si primetila koliko im je priča ista. Fino bih ti to demonstrirao i odglumio da smo sad zajedno, jer sam ih dobro skinuo :-D .
Godište mi piše u profilu....![]()
![]()
E yebeš ga, sad ja ispadoh mator...Sweet_Jane:To stoji da su skoro svi isti...imaju slicne stavove i tako to...al opet mogu se mnogo razlikovati(kao npr. moje dve drugarice koje slusaju turbo folk i malo strani pop)... Mada ja nikad nisam pljuvala po narodnjacima u prisustvu ovih iz skole...(samo kad sam s ekipom koja slusa slicne stvari ko i ja) sto uopste nije slucaj kod njih...retko kad zaborave da kazu neku opsaku po pitanju mojih martinki ili sirokih pantalona ili ukusu cak i kad mi se svidi neki metalac u prolazu...bas danas ja pricam tim drugaricama koje slusaju grand da ocu da kupim martinke od 14 kopci i one krenule kao "imas dvesta evra u steku ne mogu da verujem da ces da ih potrosis na TO bolje kupi neke normalne stvari"..mislim... NEPRAVDA!!!!
ko me terao da tolerisem njihov ukus i trpim tako nesto...al mi opet glupo da pljujem po necemu....
Al sto ti rece po pitanju iste price...pa vako..ja sam dosta mladja od tebe(92 sam) stoga jos nemogu da primetim takve razlike medju ljudima ukoliko nisu bas drasticne...
e odlichna teorija druzhe,ali evo da je malo upgrejdujemo,nemojte se ogranichavati na jednu vrstu muziku ali se zato ogranichite od onih vrsta koje su loshe,a to je turbo folk,i slichna govnarija.....DeteSunca:E yebeš ga, sad ja ispadoh mator.... Znaš kako, i ja sam u tvojim godinama isto tako bio naloženi dugokosi metalac koji je mrzio sve ostalo. Onda kada sam shvatio da se ponašam isto kao i oni koje sam ogovarao i napadao prestao sam sa tim. Danas se ne ograničavam na jednu vrstu muzike, što bih preporučio svakome. Divno je zaranjati u druge žanrove i upoznavati ih...
Hm, ja definitivno nisam nalozena...niti pljujem druge ljude...samo me nervira sto cak ni predamnom nece da budu ni upola tolerantni onoliko koliko sam ja prema njima. Ako nista nisam rekla mojoj druagrici koja me je vodila da joj pravim drustvo dok ona isprobava zlatne sljastece helanke vala nemora da mi govori da sam luda sto hocu da kupim ono sto volim....mada je ovo offtopic...ipak....DeteSunca:E yebeš ga, sad ja ispadoh mator.... Znaš kako, i ja sam u tvojim godinama isto tako bio naloženi dugokosi metalac koji je mrzio sve ostalo. Onda kada sam shvatio da se ponašam isto kao i oni koje sam ogovarao i napadao prestao sam sa tim. Danas se ne ograničavam na jednu vrstu muzike, što bih preporučio svakome. Divno je zaranjati u druge žanrove i upoznavati ih...