leena
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
staniiiiii sretjooooooo, okreni seeeeeee!!!!!
God dammit!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde gostuje ovaj gore sa slike....ocu da ga gledam.....YOF13:Astral Projection gostuje 24. novembra u glavnoj sali SKCa . Ulaz je 600 dinara . Vise informacija mozete naci na www.skc.org.yu . Vidimo se tamo .
druzhe vece su shanse da ce dzingis kan da ustane iz mrtvih,da ukrade i nauchi da leti sa avionom tipa f117a,i da sleti u sred beograda i da kupi dva dzaka brashna u prodavnici bele tehnike......znachi kad se to desi ja odma kupujem sinanov aqlbum.....Zivot na Marsu?:ej metalci nemate vi pojma ko je Sinan Sakic. Ja to kazem iako slusam uglavnom rockabilly, izvorni rock'n'roll, blues i jazz. I znam da citam note i da sviram gitaru i kontrabas.
Sinan je balkanski blues. Mozda cete jednog dana otkriti njegove cari, a mozda i necete. I on uopste nije turbofolker. Nabavite njegov album "Miko, Druze Moj" iz 1982 i dobro ga poslusajte. Taj album je ceo odsviran od strane ansambla "Juzni Vetar". To je cist oriental. Istocnjacka muzika. Iako slusam skoro samo zapadnjacku muziku ne znaci da je sve sto dolazi sa zapada dobro, a sa istoka trulo. I ukoliko znate da svirate neki istrument probajte da odsvirate nesto. Jako zahtevno muzicki. Narocito bass, koji je skroz lud i svi metal bendovi imaju smesne basiste kada se porede sa Miletom Basom. Covek je genije. Mozda nije neki virtuoz kao Victor Wooten, ali toliko tacno svira i toliko su mu harmonicne bas linije da je to sve daleko iznad od 99% rock, metal i sl basista. A da, bolji je i od mnogih jazzera. Mada bi se takvo njegovo sviranje moglo i u jazz uklopiti. Tako da, upoznajte drugu muziku pre nego sto pocnete da pljujete neke stvari.
druzhe chuo sam...na zhalost....chovek ko da grlo ispira sonom kiselinom...odvratan glas ima....katastrofalno odvratan glas.....Zivot na Marsu?:onda nemoj da kritikujes ako nisi cuo
Mario Del MonakoZivot na Marsu?:a ko ima po tebi dobar glas?
Ne verujem u ovo što si napisao. Još si mlad, a vidim da razvijaš ljubav prema muzici na pravi način. Doći će vreme kad ćeš reći sebi:' pa majku mu da i ja preslušam šta to ljudi slušaju'. Možda ti se opet neće svideti, ali ćeš poštovati. Ne sav šund koji se servira naravno. Moj predlog ti je Šaban Bajramović. Mnogi koji su ga slušali iz pika će se složiti sa mnom. Čovek je vrhunski umetnik. Posebno ti preporučujem album sa Mostar Sevdah Reunion (ovde ima stvari koje graniče sa bluzom, i po virtuoznosti i po melodiji) i sa Cubismom. Ne verujem da ćeš me odmah poslušati, ali u skoroj budućnosti siguran sam da ćeš sam na to naići.Tankian:druzhe vece su shanse da ce dzingis kan da ustane iz mrtvih,da ukrade i nauchi da leti sa avionom tipa f117a,i da sleti u sred beograda i da kupi dva dzaka brashna u prodavnici bele tehnike......znachi kad se to desi ja odma kupujem sinanov aqlbum.....
TankianYOF13:Kad sahranimo Turbo-Folk , sahranicemo i Slobodana Milosevica !
aj....chuo sam za bajrama...eto shto se tiche njega nisam imao ni vremena a ni prilike da izgradim bilo kakvo mishljenje....tako da paralelno sa time nikad nisam za njega ni tvrdio nishta dobro niti loshe....al na ovo sam ja druzhe mislio....shto bi moj ortak rekao``katastrofen``DeteSunca:Ne verujem u ovo što si napisao. Još si mlad, a vidim da razvijaš ljubav prema muzici na pravi način. Doći će vreme kad ćeš reći sebi:' pa majku mu da i ja preslušam šta to ljudi slušaju'. Možda ti se opet neće svideti, ali ćeš poštovati. Ne sav šund koji se servira naravno. Moj predlog ti je Šaban Bajramović. Mnogi koji su ga slušali iz pika će se složiti sa mnom. Čovek je vrhunski umetnik. Posebno ti preporučujem album sa Mostar Sevdah Reunion (ovde ima stvari koje graniče sa bluzom, i po virtuoznosti i po melodiji) i sa Cubismom. Ne verujem da ćeš me odmah poslušati, ali u skoroj budućnosti siguran sam da ćeš sam na to naići.
Warum katastrofen?? Riba je avionTankian: