Fenomen "spašavanje"

Ortak2

Aktivan član
Poruka
1.226
Zašto u bajkama devojka čeka princa da je spase? Od čega? Maćehe uglavnom, kako otac ne vidi šta se dešava? Šta to poručuje i kome?

Zašto žene žele da spasu i budu spašene? Oboje.

Evo još jednog primera, hoće da spase narkomana...msm...?
Screenshot_20251009-135403_Chrome.jpg

Meni i dalje nije jasno, ono "Lepotica i Zver"

Šta ima princ na početku da otvara vrata dvorca dokonoj babi koja izigrava strašni sud ko joj stane na žulj ili nagradi ako joj ide uz dlaku?

Prvo to je širenje nepotizma a drugo kakav je to dvorac bez straže i osoblja zaduženog za prijem dokonog plebsa? O roditeljima princa da ne pričamo jer ako je princ onda je kralj prisutan a on ni orstom da makne da spasi sina?

Zatim je upitan i broj godina aktera...

Sve sam logički propust za propustom...
Strašno...

Meni i dalje nije jasno, ono "Lepotica i Zver"

Šta ima princ na početku da otvara vrata dvorca dokonoj babi koja izigrava strašni sud ko joj stane na žulj ili nagradi ako joj ide uz dlaku?

Prvo to je širenje nepotizma a drugo kakav je to dvorac bez straže i osoblja zaduženog za prijem dokonog plebsa? O roditeljima princa da ne pričamo jer ako je princ onda je kralj prisutan a on ni orstom da makne da spasi sina?

Zatim je upitan i broj godina aktera...

Sve sam logički propust za propustom...
Strašno...
Pa to 🎯

Dosad nisi shvatila žene iako si i sama žena? Zamisli onda kako je tek nama.😁
Druže, ja sam na Krstarici bila muško 5 godina i niko nije primetio, a najsmešnija situacija je bila kad me lik pitao: "Izvini, jesi li ti oženjen?"
Ja lupih "jesam", s obzirom na to da sam živela sa majkom tolike godine a ona je žena, znači živim sa ženom, i kažem na neki komentar: "Konačno sam shvatio žene", a lik mi kaže doslovno: "E moj sinko, ženićeš se ti još, ništa nisi shvatio"

Znači kad nisam umrla od smeha!
:lol:

Druže, ja sam na Krstarici bila muško 5 godina i niko nije primetio, a najsmešnija situacija je bila kad me lik pitao: "Izvini, jesi li ti oženjen?"
Ja lupih "jesam", s obzirom na to da sam živela sa majkom tolike godine a ona je žena, znači živim sa ženom, i kažem na neki komentar: "Konačno sam shvatio žene", a lik mi kaže doslovno: "E moj sinko, ženićeš se ti još, ništa nisi shvatio"

Pa sad, ko te terao da uzmeś taj nick.😁

Nema više drugarica. Samo pare i plaćene nazovi "drugarice".
Muškarci isto gledaju korist, jbg oni hoće sex.

Meni treba treći pol, ova 2 mi ne odgovaraju

Другарице ако се плаћају нису другарице.

Затим, мушкарци имају корист од секса...

Непостојећи наратив

:pop:

Nema više drugarica. Samo pare i plaćene nazovi "drugarice".
Muškarci isto gledaju korist, jbg oni hoće sex.

Meni treba treći pol, ova 2 mi ne odgovaraju

А ми са Крсте ти нисмо другари и другарице?

Мсм..'оћемо и ми секс, али ван тога, 'оћемо и да ћаскамо и о мудрим темама и о најразличитијим глупостима (попут - санкције НИС-у, нпр.).

Kako sad da ti verujemo da si zensko :zcepanje:

Back