- Poruka
- 129.914
Zanima me zasto kacite slike na fejs.. da bi ste se hvalili gde ste sve bili i sta ste sve radili ili postoji neki drugi razlog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me zasto kacite slike na fejs.. da bi ste se hvalili gde ste sve bili i sta ste sve radili ili postoji neki drugi razlog?
zaista vredno pomena,s jednog sranja na shatro novo,da budemo inMislim da Instagram polako preuzima vođstvo.![]()
Hvaljenje preovladava, iako mnogi to ne bi ni za zivu glavu priznali.
kacim slike sa velikih putovanja uglavnom i to je to, a razlog jer uvek ima nekih prijatelja koje zanima![]()
a zasto njima ne saljes kao nekad na mail?
jer ni ranije ne bih kacila tipa sto slika na mejl i onda svakome pojedinacno slala. u toj varijatni bih verovatno otvorila neki nalog tipa photobucket ili sta god vec i slala link toga.a zasto njima ne saljes kao nekad na mail?
a zasto njima ne saljes kao nekad na mail?