AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Pored čokolade , tu je i najnezdraviji sok "kola" ..Prije sam negdje procitao da preko 90% stanovnistva je culo za ovaj sok.. vase misljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.........Pored Pepsija to je najbolji sok...kao sto napisah u 1. postuTo nije sok,vec gazirani napitak.
Bas sam se navukla na to pice,i jaaako brzo se od istog nevidjeno ugojila...:-|
Puno secera,nezdravo totalno,a kao da stvara zavisnost ,od tolikog kofeina valjda.

Kad sam pila koka kolu na zapadu, shvatila sam da to upšte nije ovo što mi pijemo. Ako mi ne verujete pitajte Psihologa.Pa valjda je tehnologija napredovala , i postoje neke laboratorije , komisije čuda koje moraju da analiziraju to , I GUESS.Koka Kola je dobila ime po kokainu koji se nekada stavljao u Koka Kolu a sadasnji nacin pravljenja Koka Kole je poslovna tajna a pretpostavlja se da se i sad stavlja droga u Koka Kolu.

droga se tolerise.. aha ..
Jel znas sta znaci kad se nesto sadrzi u necemu "U tragovima"?
Puno secera,nezdravo totalno,a kao da stvara zavisnost ,od tolikog kofeina valjda.
Obozawam da pijem Coca-Colu,pogotowo hladnu.........Pored Pepsija to je najbolji sok...
![]()
hehe , da znas i meni je kokta bolja od kole...Ne volim koka kolu nešto preterano
Niti gazirana pića uopšte
Od njih jedino pijem Šveps
Mada, obožavam Koktu...