Fenomen kesa

еј батино где си ти ја био тамо на оној теми што си ти био отворио знаш ону са љубичицом на политики што је умро левис певач лака му земља ја био питао како ти је черка а ти неодговараш уопште па ја незнам дали си се ти нешто сада љут на мене али добро ајде ми сада одговори немој да ме тераш да се ја наљутим неће бити онда нема спаса незнам ја сада шта ајде и једну лекцију одржи жени пошто ме нешто зајебава на улици ја хоћу нешто дајој кажем али он нежели да ме слуша само нешто преврће очима и кулира дрма главом када кажем ћао она се окрене и оде тамо преко улице ја да потрчим немогу зато што знаш исам имаосам ону несрећу прошле недеље са колицима и кокошкама из супермаркета сунце па шта ја сада знам ајде ти мени овде лепо напиши какав је то начин формулисања да неби било проблема знаш и сам одговори ти мени како ћерка итако д.

Sedim danas na nekoj poljanici između zgrada i posmatram okolo... Na svakoj drugoj terasi ili prozoru vise kese :eek: One obične, iz Maksija, zakačene za gelendere, ili ugurane u cigle oko prozora :eek:
Čemu to služi? :eek:

Mislim, pitala bih ja poznanike, ali ne poznajem nikoga ko kači kese po prozorima.

Kad ides iz Bele Crkve u Crvenu Crkvu pa negde na putu imas celo ''loviste'' kesa!
Posto je vetar duvao kako god... :D :lol:
Sve su kese po drvecu koje nije prolistalo jer se osusilo tako da sad mesto lisca drvece ima kese na granam i to sareno...

ма није бре него не може се свуда дати одговор за све мора и негде бити прилика и поштовање јер просто ако немамо поштовање немамо ништа то реко онај принц у покушају што се шета по неке европе а хоће престол овде а каже нам имајте поштовање па где то има бре али шта је ту је а што се тиче жене она изпраита черицу у школу па се зато нема времена а и мене боле стално кич можда од реума оних али ја код хер доктора не идем јер то они као менгеле вади људима делове тела и шта ти ја знам опасне су те ствари то су ти немци ипак мораш бити опрезан ма да га јeбем ко то зна а формулисање треба ти само онај четкарош што га у селу зову арчи ђилкош е код њега отиди и рецу му да ти изпринта пар туце оних формулара па се то носи рад региструјеш кола знаш код оних плавих с капицама е код њих то треба а ја сад одем месо чека неки роштиљ жена спремила видиш недеља лепо време а недеља леп дан каже се не деља што значи не делаш

ма знам бре тај принц ми се попео главе ја тамо мутим јаја каже жена како је уморна па ајде да као да спремим ручак ја мене тера пази а ја мужкарац где то има мислим да мужкарац кува а не то да нема нигде мужкарца зато када не би нигде било мужкарца онда не би могла ни жена да постоји пошто када нема мужкарца онда нема смисла да постоји ова друга овако је само добра за кухиња али уреду пази сад тај принц нешто ту ово оно се као muva ali nemam ti ja pojma nesto tu, ali meni se mnogo vise svidelo kada smo imali particija не оно за компијутер већ господара не ове глупости краљ и престол него лепо патрициј па нема ту киле миле и глупи патуљци нека се сви носе у вукохебину тако ти ја кажем али ок иди ти једи лепо се наједи па ћемо ми причати после али очекујем од тебе да даш жени лекцију или неће бити ништа од оног пива што нам је ујак обећао али ок важи се поз кисс

Sedim danas na nekoj poljanici između zgrada i posmatram okolo... Na svakoj drugoj terasi ili prozoru vise kese :eek: One obične, iz Maksija, zakačene za gelendere, ili ugurane u cigle oko prozora :eek:

Mislim, pitala bih ja poznanike, ali ne poznajem nikoga ko kači kese po prozorima.
Pa za đubre :lol:
Ili za umotavanje cipela kad se skladište za sledeću sezonu, ili za ponovnu upotrebu (nadam se ne kad se kupuje hleb). Ili da se stavi nešto što se pozajmljuje komšinici...
Mogućnosti su beskonačne.
Uglavnom za đubre.

Pa za đubre :lol:
Ili za umotavanje cipela kad se skladište za sledeću sezonu, ili za ponovnu upotrebu (nadam se ne kad se kupuje hleb). Ili da se stavi nešto što se pozajmljuje komšinici...
Mogućnosti su beskonačne.
Uglavnom za đubre.

Ma zavezane kese oko gelendera, ili pokačene po prozorima. Ja sam prvo mislila da je to da bi iz kuće videli da li napolju duva, ali mi je to tek suludo :D
Slikaću, pa ću da okačim, da vidite na šta tačno mislim

šta ti tražiš po poljani to je pravo pitanje

pa, pravim piknik :lol:

одкуд пољана између зграда бре

takav mi elitni kraj :D

Toplotna izolacija.....
U seljoberskoj varijanti.
Ili nešto drugo - ko će ga znati ?

Ma zavezane kese oko gelendera, ili pokačene po prozorima. Ja sam prvo mislila da je to da bi iz kuće videli da li napolju duva, ali mi je to tek suludo :D
Slikaću, pa ću da okačim, da vidite na šta tačno mislim

pa, pravim piknik :lol:

takav mi elitni kraj :D
Zavezane su da bi bile pri ruci da se uzmu kad zatrebaju, ili se suše ako su oprane.

nisu to kese, to su kutoni:deda:

Cula sam da se te kese stavljaju da plase i rasteruju golubove koji strasno prljaju terase i prozore :aha:
Ima ih kod moje rodjake pa je i ona stavila :)
Kazu da deluje, nemam pojma...
To sam i ja pomislila,a negde sam videla da tako brane voce u bastama.
Mnogo je veci problem ono sto se samo pokacilo,svuda....:(

Ljudima bila daleko kanta za smeće, a oni eto fini;) pa da ne bacaju kese svukud:hahaha:

Cula sam da se te kese stavljaju da plase i rasteruju golubove koji strasno prljaju terase i prozore :aha:
Ima ih kod moje rodjake pa je i ona stavila :)
Kazu da deluje, nemam pojma...

Kod mene u kraju koriste neke svetlece trakice, ne svetle one same, nego je refleksija... ne za golubove, nego neke druge ptice... ovde nisam jos videla goluba :/

Slika0383.jpg
Slika0383.jpg

meni su kese ok,mada ih bas ne kacim na gelendere...uvek ih imam od onih iz Maksija koje itekako zamene crne za djubre,msm dobre su i one malo djubra stane pa moram odmah da iybacim,pa do onih markiranih:lol: e one su ya grad jelte msm da se vidi da je markirana...itd,bla,bla ima jos o kesama al drigi put:manikir:

Back