Fenomen Jelene Karleuše: Mrze je, vrijeđaju i linčuju – a potajno joj se dive

anajade

Elita
Poruka
22.340
Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.

Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,

https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/

ogromno srce,duša i moj poklon do poda.

Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.

Karleuša je jedno govedo u svakom smislu. Priča šta priča i radi to što radi, zato što joj je Informer danima stavljao na naslovnu stranu slike polnog organa.
Onda je dobila ponudu koja se ne može odbiti.
Da botuješ Karleuša za nas, radiš i govoriš ono što ti se napiše, a biće i neka kinta za sve to.
Inaće ideš opet na naslovnu.
Služba je na isti način rešila večinu javnih ličnosti koje velikom kašikom kusaju SNS fekalije.

Bukvalno nijedna normalna i zdrava osoba joj se divi

Cak joj se nisu divili ni u ovo vreme

1648749944-Karleusa.png

znači najveća vrlina joj je što nema srama?
Pa da. Mi živimo u sistemu koji se grohotom smeje na sam pomen reči moral i veruje da ga je u potpunosti proterao u crkvene prostorije.
Međutim, i sama crkva je isterala moral iz svojih prostorija. Zbog naslovne na prvoj stranici Informera.
I tako.
Nekada su Bosnjaci, Hrvati i Cincari, postajali Srbi, poput Andrića, Selimovića i Nušića, opčinjeni srpskim društvom i nacijom.
Danas bebe iz Narodnog fronta, mole babice da ni slučajno ovi iz Savskog venca ne upišu srpsku nacionalnost. To su nama naši partizani dali.

Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.

Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,

https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/

Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
ja se tebi divim kako imas lepe usi a i nosic nije za bacanje.

Karleuša je jedno govedo u svakom smislu. Priča šta priča i radi to što radi, zato što joj je Informer danima stavljao na naslovnu stranu slike polnog organa.
Da botuješ Karleuša za nas, radiš i govoriš ono što ti se napiše, a biće i neka kinta za sve to.
Služba je na isti način rešila večinu javnih ličnosti koje velikom kašikom kusaju SNS fekalije.
to nije polni organ

to joj je osnovno sredstvo za rad koje se tako kontira u zavrsnom racunu

Kraljica
Kraljica koja je sa ***** kriminalca, presla na ***** dva fudbalera i postala sendvicarka

Kraljica
dive joj se do te mere da ne moze 200 osoba skupiti na koncertu jer se bez ikakvog srama prodala sns-u. Cak i kad je dzabe ulaz to niko ne dolazi, toliko je vole da su je zamalo lincovali i morala je policija da izbavi iz situacije

Koliko se sjecam taj " transvestit" koja nema nista zenstveno na sebi i pored silnih estetskih operacija, koja nema 2 ni solidne pjesme tokom karijere, da je prije 10tak godina bila najveca " opozicija" Vucicu, sto se tice " pevaljki",a kako joj je lovu dao postala je njegov " Caci", pogazila sve ono sto je govorila ranije i pljunula na samu sebe, tako da je postovati mogu i diviti joj se samo nisko osvjesteni mediokriteti tj fanovi Vucica....

svi koji su u penziji ili mrtvi.....;)
to je navodno bilo pre 30 godina.
ae bate...svi koji su radili...mozda su u penziji ali znaju dobro razmere dosta skandala koje je pravila sa majkom.

ali ako ne verujes sta da ti radim...secam se najbolje scene kad obucenu ko drolju pripravnicu nocom oko 22h bese ako se secam, maloletnu, portir nije hteo da pusti kod direktora...kad je ovaj zvao fonom i rekao da ce da izgubi posao, on mrtav ladan rekao potpisite direktore da je pustim, pa cu je pustiti.

a sta je radila stanarima zgrade u kojoj je zivela dok je bila u stanu...zahvaljujuci ocu murijasu preko dana niko nije smeo u zgradi da nista radi i pravi buku jer drolja dolazil kuci ujutru i spavala preko celog dana :lol:

cak su i novine pisale stanari se zalili, ma ko ih yebe..murija je zakon. pa jos ako je neki na funkciji.

Poslednja izmena:
da sećam se da je tražila pomoć od precednika lično da joj skinu ptičku sa programske šeme i naslovnih strana

sada mora da vrati uslugu iako je nekad pisala sve najgore o vučiću.

mučno je šta je prinuđena da lupeta samo da joj se ptička ne vrati u udarni termin.

Back