- Poruka
- 93.236
Sad mi se pa (ponovo ) sviđa džez bass. Dobar je. ma šta dobar, super je! 
Ko voli? Ko ima?
Imam ovakav isti. Flatwound žice.

Ko voli? Ko ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja ovakve iste sise.Sad mi se pa (ponovo ) sviđa džez bass. Dobar je. ma šta dobar, super je!
Ko voli? Ko ima?
Pogledajte prilog 1537788
Da, to sam u onoj drugoj temi već reko. Nisam se bio smirio dok nisam kupio original. Beli.precission je ponekad bolji onako tup i mutan i tvrd kao cer, ima svoj šarm
verovatno, saću baš da vidim...npr album feel so good grovera washingtona, svira brat johnson, mislim da je precission
e nađi na tjubu the stumble od freddy kinga da čuješDa, to sam u onoj drugoj temi već reko. Nisam se bio smirio dok nisam kupio original. Beli.
Ali sad mi nešto lego JB
na ovom uživo svira neki verovatno ručno radjen, ne prepoznajem šta jenpr album feel so good grovera washingtona, svira brat johnson, mislim da je precission
ima nekoliko verzija. Jesi mislio na ovu noviju iz 1998?e nađi na tjubu the stumble od freddy kinga da čuješ
tako mastan i debeo i ubilački bas, celog života me muči koji je a boga mi i koje je pojačalo, imam utisak da je neki ampeg sa zvučnicima ko traktorski zadnji točak
ahaima nekoliko verzija. Jesi mislio na ovu noviju iz 1998?
imam studijski samona ovom uživo svira neki verovatno ručno radjen, ne prepoznajem šta je
ja tipujem na P bass
više zvuči kao JB ali bih rekao da je neki trećiimam studijski samo
na ovo mislimDefinitivno P bass, odlično se čuje na prelazu, odnosnio refrenu. U glavnom rifu je bass prekriven sintisajzerom
wtf, ko zna ge je komentar otišocitiraš a ne piše ništa?
ok a koje je čudo kod freddyja?wtf, ko zna ge je komentar otišo
A ne, eno ga zavuko se u citatat. Rekoh
Definitivno P bass, odlično se čuje na prelazu, odnosno refrenu. U glavnom rifu je bass prekriven sintisajzerom
Verovatno P bass, mada može da bude Gibson EB-0ok a koje je čudo kod freddyja?
kida kolko se fino čuje jebobi
Pa ima i ovaj što ga isto zovu P basskida kolko se fino čuje jebobi
ne bi reko da je p kod fredija