Fender "Game of Thrones" gitare

VanderGraaf

Primećen član
Poruka
833

Pre cetiri godine Fender Custom Shop je napravio video za promociju nove serije Fender gitara sa temom popularne serije "Game of Thrones". U spotu, temu iz serije sviraju (na svoj nacin) poznati gitaristi Nuno Betttencurt (Extreme), Scott Ian (Antrax), Tom Morello (Rage Against the Machine), Bead Paisley, Dan Weiss. Spot, koji ovi muzicari sviraju na novim custom Fender gitarama je pregledalo preko 41 milion gledalaca i od prodaje gitara Fender je zaradio preko 9 miliona US dolara. Ali tek sada je izaslo na videlo da ni jedan od muzicara koji su promovisali gitaru u spotu, nije dobio gitaru na poklon od Fendera.
Pomalo frustrirani Nuno je rekao" They sold a f**k-ton of these custom-build guitars based on this video and they are like:"Thanks for doing this for us", and all that. These Motherfu**ers. I did the math, they made about nine million dollars on this f*****g video we made and they could not even give us a guitar".
(Prodali su jebenu tonu ovih gitara na osnovu ovog videa i oni su u fazonu:"Hvala što si ovo uradio za nas", i sve to. Te drkadžije. Izracunao sam da su zaradili oko 9 miliona dolara na ovom jebenom videu koji smo napravili i nisu mogli ni gitaru da nam daju.)

Sa leva na desno: Fender Custom Shop House Targaryen Stratocaster ($35.000 USD), House Stark Telecaster ($25.000 USD) and House Lannister Jaguar ($30.000 USD) (Image credit: Fender)

fgot.jpg
 

Back
Top