Femme fatalis

Pa dobro onda .... mada, posumnjaće ona čim vidi temu koju si otvorio ...... šta ćeš joj reći i "preživeti"??? ...... ;)

Osnovno u odnosu sa jednom zenom je NIKAD NE PRIZNATI NISTA!

Ne nasesti na one folove: "Samo ti reci, ako me volis, sve ce ti biti oprosteno!"

Ja nikad nista ne priznajem.

Ni da me vidi na drugoj ne bih priznao da sam to ja.

Odavno su ljudi primetili da u zenskoj populaciji postoje takozvane FATALNE zene...

Otprilike na 1000 zena dolazi jedna fatalna...

Fatalne zene su zavodnice viseg nivoa...

Zanimljivo je da takve zene gotovo nikad nisu izrazito lepe!

Muskarci se u njih lako zaljubljuju, a jos teze odljubljuju.

Gotovo uvek u vezama sa takvim zenama dogadjaju se vece ili manje neprijatnosti, a cesto i tragedije..

ista ja :heart::mrgreen:

Osnovno u odnosu sa jednom zenom je NIKAD NE PRIZNATI NISTA!

Ne nasesti na one folove: "Samo ti reci, ako me volis, sve ce ti biti oprosteno!"

Ja nikad nista ne priznajem.

Ni da me vidi na drugoj ne bih priznao da sam to ja.

a ja to kazem zenam..ni u zivu sodu da vas stane...nista ne priznajte:hahaha:
pa po opisu nije lepa i to sve tako..ja bre imam sve predispozicije da budem fatalna..nego idem da zvirenm u ogledalo..mozda sam i fatalna pa nemam pojma:D
a u te fatalne se svi zaljubljuju ili samo one koje ona odabere?..mislim ako se ne zaljubljuju svi..onda izes poso..necu da budem fatalna:rotf:

a ja to kazem zenam..ni u zivu sodu da vas stane...nista ne priznajte:hahaha:
pa po opisu nije lepa i to sve tako..ja bre imam sve predispozicije da budem fatalna..nego idem da zvirenm u ogledalo..mozda sam i fatalna pa nemam pojma:D
a u te fatalne se svi zaljubljuju ili samo one koje ona odabere?..mislim ako se ne zaljubljuju svi..onda izes poso..necu da budem fatalna:rotf:

nemoj! :eek: ako si fatalna, bice ti fatalno gledat u svoj lik!

:lol:

Back