Femme fatale

Epa ako neko voli te kao obicne to sam ja...
Za duze staze i vezu da i pogotovo.
Za krace mogu i druge ali bas samo za to kratko...

Zasto?Pa zato sto volim prirodu i tako te neke nikad se ne bi uklopile u moj svet jer bi ove koje se konstantno doteruju za urbanu sredinu izlomile nokte, isprljale prenasminkano lice i kozu, otpale bi im obrve i trepavice, ne bi uspele kilometar da predju samnom pored reke ili jezera...Jednostavno volim oh vise cupave sa dugom kosom a be da je isprave i ispeglaju ko kosulju...Brze izadjemo, brze se krecemo, opusteno se dodirujemo kad izadjemo bez prepreka sminke ili nekih mindjusa, pirsinga, bez da oazim da joj ne stisnem orevise haljinu da izguzvam.Ne vriste mi kad ih ujede komarac i kad vide bubu.Vole vise da idemo negde na otvorenom, kafic, park, lagana setnja i dobra hrana za poneti, gitarica umesto neki restorani zadimljeni, klubovi sa prejakom muzikom gde je guzva i slicno.
Mozemo komotno na muzickim festivalima pod sator ili avanture na kampovanju i slicno...
Mogu da povedem kera da ne vristi da ce slucajno da je umaze i ako joj pridje da ga pomiluje bezi da si ne bi isprljala ruke...Da mi ne panici kad padne kisa ili nas malo uhvati mrak...

Ove druge samo mogu da oprostite da ebem a nemam zivaca za njihovo osvajanje i vremena, trud mi je jako mali kod njih jer nema za sta, na duze staze nasi svetovi su drugaciji a meni to sad ne treba u ovim godinama dok mi je bilo zanimljivo posle srednje dok sam bio dosta mladji i jos uvek nisam znao sta bas zelim...

Lepo je videti te zene ali mi vise nisu nista posebno.Leoo je videti ih na filmu kad se pojave itd ali film se zavrsi brzo pa tako i njihova paznja kod mene brzo prodje...

Фаталне жене су врло често сасвим обичне спољашности. Врло често не привлаче превише пажње. Да би била атална, жена у себи мора да има неколико кардиналних особина. Врло често у питању је дубока потреба за сигурношћу и контролом. Можда чак и неки комплекс и анксиозност. Потреба да е мушкарац сажваће и контролише. У ту сврху се постављају немогући захтеви, и драма, терање на радикалне одлуке и изборе, одкојих ни један није добар. Заводнице и фаталне жене нису једно те исто. То су различите жене у потпуности. Фаталне жене воде у дубоку и трајну несрећу. После њих је практично потребно лечење. За разлику од заводница, после којих је мушкарац просто срећан што им се бар на кратко нашао на путу. Типични примери су Аполинарија Суслова, као фатална жена, и са друге стране Мура Закаревскаја као заводница.

Фаталне жене су врло често сасвим обичне спољашности. Врло често не привлаче превише пажње. Да би била атална, жена у себи мора да има неколико кардиналних особина. Врло често у питању је дубока потреба за сигурношћу и контролом. Можда чак и неки комплекс и анксиозност. Потреба да е мушкарац сажваће и контролише. У ту сврху се постављају немогући захтеви, и драма, терање на радикалне одлуке и изборе, одкојих ни један није добар. Заводнице и фаталне жене нису једно те исто. То су различите жене у потпуности. Фаталне жене воде у дубоку и трајну несрећу. После њих је практично потребно лечење. За разлику од заводница, после којих је мушкарац просто срећан што им се бар на кратко нашао на путу. Типични примери су Аполинарија Суслова, као фатална жена, и са друге стране Мура Закаревскаја као заводница.
Mislim da je nemoguće da žena prosečnog izgleda bude "femme fatale". Fatalne žene su takve jer privlače pažnju svojim fizičkim izgledom i stilom oblačenja. Može svaka žena biti fatalna u krevetu ali ovde ne govorimo o ženama koje su "majstorice" u krevetu.

Mislim da je nemoguće da žena prosečnog izgleda bude "femme fatale". Fatalne žene su takve jer privlače pažnju svojim fizičkim izgledom i stilom oblačenja. Može svaka žena biti fatalna u krevetu ali ovde ne govorimo o ženama koje su "majstorice" u krevetu
Опет, мислим да бркате, појмове. Ви причате о заводницама, а фаталне жене су нешто друго. Фатлене жене су оне који иза себа остављају фаталне исходе. Заводнице жене су неодољве пратично за све мушкарце. Фатална жена такође може бити лепа. Али и не мора. Заводница је нешто сасвим друго. И још једном, фатлана, типична Аполинарија Суслова, ( до некле и Љиља Брик), заводница и поптуно неодољива, Мура Закаревскаја.

Опет, мислим да бркате, појмове. Ви причате о заводницама, а фаталне жене су нешто друго. Фатлене жене су оне који иза себа остављају фаталне исходе. Заводнице жене су неодољве пратично за све мушкарце. Фатална жена такође може бити лепа. Али и не мора. Заводница је нешто сасвим друго. И још једном, фатлана, типична Аполинарија Суслова, ( до некле и Љиља Брик), заводница и поптуно неодољива, Мура Закаревскаја.
Foto 😀

Sta fali limunadi? :evil::lol:
Ma, ne, limunada mi je omiljeno piće, ali kolokvijalno bi "Boza,limunada!" značilo nešto kao-staviti na razglas, pa ko god ima dovoljno novca, može da kupi.
Osoba iz ove neobične postavke o ženama je zamišljena kao neko ko se reklamira, traži parajliju, i pritom maltretira svojim postojanjem sve koji para nemaju. Grozno... I ne vidim kako je ova fatalna zavodnica išta drugo nego prostitutka.

Ali samo je jedna Mata Hari

images

Mnoge žene danas guraju imidž velikih zavodnica ili bar pokušavaji to da budu. Dosta njih dobro izgledaju, zategnute su, nose uske haljine sa dubokim dekolteom, šminkaju se jarko a mnoge povećavaju usne i grudi. Ne čini li vam se da obične žene polako nestaju i da je odavno krenula navala "velikih zavodnica"?

Pogledajte prilog 1679274
te što visoko lete obično nisko padnu
a one nenametljive, "obične", isplivaju

Mnoge žene danas guraju imidž velikih zavodnica ili bar pokušavaji to da budu. Dosta njih dobro izgledaju, zategnute su, nose uske haljine sa dubokim dekolteom, šminkaju se jarko a mnoge povećavaju usne i grudi. Ne čini li vam se da obične žene polako nestaju i da je odavno krenula navala "velikih zavodnica"?

Pogledajte prilog 1679274
u crvenoj latex haljini sa dubokim šlicom ova je fatalna ko što je fatalan lanjski sneg.

Back